Gropet

Anoniem roosje

serves prima

nee

Zie verdere beoordeling

Afbeelding van label of ingrediënten van het product apart vermelden.

A. van der Gouwe

Op vrijdag bestelling gedaan....op woensdag nog niets binnen!

Leveren

Reactie Gropet:

Beste heer/mevrouw, zoals inmiddels telefonisch besproken heeft u gekozen voor de bezorgroute (voor orders vanaf € 100.00) uw order is daarom daarop ingepland, wanneer u zoals u verwachte de order... Beste heer/mevrouw, zoals inmiddels telefonisch besproken heeft u gekozen voor de bezorgroute (voor orders vanaf € 100.00) uw order is daarom daarop ingepland, wanneer u zoals u verwachte de order per omgaande wilt ontvangen kiest u dan voor pakketservice zodat wij uw bestelling direct verwerken en via PostNl kunnen leveren
met vriendelijke groet,
gropet

Goede producten. Netjes verpakt geleverd

Levering kan iets sneller.

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw feedback, deze is voor ons zeer waardevol waarmee wij onze service verder kunnen verbeteren. Ik heb uw order even bekeken en u heeft op vrijdag na 16.00 uur besteld waardoor... Hartelijk dank voor uw feedback, deze is voor ons zeer waardevol waarmee wij onze service verder kunnen verbeteren. Ik heb uw order even bekeken en u heeft op vrijdag na 16.00 uur besteld waardoor de order op maandag is verzonden en dinsdag geleverd. Op dit moment hanteren wij 16.00 uur voor verzending dezelfde werkdag. waar mogelijk zullen wij in de toekomst deze tijd verder verlengen.

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw reactie, helaas heeft de levering van uw bestelling langer op zich laten wachten dan gepland, het betrof hier een artikel op bestelling, echter door een extra sluiting van... Hartelijk dank voor uw reactie, helaas heeft de levering van uw bestelling langer op zich laten wachten dan gepland, het betrof hier een artikel op bestelling, echter door een extra sluiting van enkele dagen van de leverancier hebben wij dit later binnen gekregen dan gepland, waar mogelijk proberen wij u hierover altijd te informeren

Begin begon lastig. Bestelling geplaatst en bleef maar niet komen via de post. Nadat ikzelf contact heb gezocht met bedrijf bleek er iets niet goed gegaan te zijn met mijn bestelling. Ik heb... Begin begon lastig. Bestelling geplaatst en bleef maar niet komen via de post. Nadat ikzelf contact heb gezocht met bedrijf bleek er iets niet goed gegaan te zijn met mijn bestelling. Ik heb uiteindelijk nog 2 extra weken moeten wachten voordat mijn eigenlijke bestelling binnen kwam. Ik kreeg na mijn melding netjes iedere keer te horen hoe de stand van zaken was.

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw reactie, tot onze spijt betrof uw order een nieuw artikel wat per abuis bestelbaar maar nog niet leverbaar was. wij proberen dit soort fouten zo te voorkomen maar helaas is... Hartelijk dank voor uw reactie, tot onze spijt betrof uw order een nieuw artikel wat per abuis bestelbaar maar nog niet leverbaar was. wij proberen dit soort fouten zo te voorkomen maar helaas is het in dit geval er tussendoor geschoten.

Zeer tevreden, vriendelijke bezorgers. Goed geregeld wanneer ze komen bezorgen. Helder en duidelijk

Het thuis bezorgen van bevroren producten met eigen bezorg dienst

JM Luiting

Overzichtelijke pagina's met info over de producten

De kaart bij de bestelling met de naam van degene die de bestelling verzorgd/ingepakt heeft!

Bij diepvries producten erbij zetten hoe het geleverd wordt aan huis ( ivm temperatuur)

De levering is erg snel en goedkoper als in een dierenwinkel. Ik besteld hier altijd mijn kattenvoer.

N.v.t.

De benodigde producten waren makkelijk te vinden, waren op voorraad en werden direct verzonden, zodat ik ze de volgende dag in huis had.

Nakomen van de beloofde onmiddelijke levering

Op dit moment niets.