Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Laten weten wanneer ze komen leveren

Eerste aankoop via website

Duidelijke website, snelle klantvriendelijke afhandeling

jacqueline

Fijne service en geven goed advies over de gevraagde produkten

super service

nog niet pas twee keer besteld

Marina Bowman

Snel en goed verpakt.

Nikki Beijnes

Dit is de eerste keer dat ik hier wat heb besteld. M'n kat is er zeker tevreden mee, hij begint z'n neus al op te trekken voor normale voedsel dat ik in het begin gemengd gaf. Ik ga zeker weer... Dit is de eerste keer dat ik hier wat heb besteld. M'n kat is er zeker tevreden mee, hij begint z'n neus al op te trekken voor normale voedsel dat ik in het begin gemengd gaf. Ik ga zeker weer bestellen zodra m'n eerste voorraadje dreigt op te gaan.

Het is fijn om te zien dat er zo veel aanbod is.
Omschrijvingen zijn duidelijk en goed dat er ook precies op staat welk deel van welk dier er in een pakketje zit.

Het zou super zijn als er wat meer variatie in vleessoorten aangeboden werd, liefst dieren die katten ook van nature als prooidier zouden eten. Kleine knaagdieren of kleine vogels, zoiets.

Kopen van vriesvoer

Reactie Gropet:

goedenmiddag bedankt voor uw reactie graag horen wij uw mening wat u verbeterd wilt zien m.b.t. de klantenservice, after sales en informatie op de website

Onvriendelijke klantenservice

Onvriendelijke medewerkers klantenservice.

Goedenmiddag, bedankt voor uw reactie.
Uiteraard betreuren wij het als u niet vriendelijk te woord bent gestaan.
Graag horen wij uw kritiek zodat wij hier op kunnen anticiperen.

Ik heb iets besteld dat op voorraad zou zijn en op de dag van levering krijg ik te horen dat het niet op voorraad is....Ik wacht nog steeds. Geen goede start dus wat mij betreft!

Beter voorraadbeheer nodig. Zie mijn opmerking.

Goedenmiddag, bedankt voor uw reactie.
Maar het kan altijd voorkomen dat een product tussendoor uit voorraad raakt en of niet tijdig aangeleverd wordt door onze leveranciers.
Uiteraard...
Goedenmiddag, bedankt voor uw reactie.
Uiteraard proberen wij altijd de klant zo tijdig mogelijk te informeren hierover.

Ron

Goede communicatie

Zou het product via post nl krijgen, (tegenbetaling) maar na een telefoontje van Gropet hebben ze het product zelf afgeleverd. (Gratis) Top

Martine Versmissen

Super bedrijf