Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Mevrouw S.G van der Linden

Hele goede ervaring. J wordt altijd netjes op tijd ingelicht. En als ze komen bezorgen wordt alles netjes binnen gezet. Tevens hele aardige mensen.

zijn heel erg behulpzaam als iets niet lukt. Ook als je vergeten bent iets te bestellen en je belt dan proberen ze het alsnog op te lossen.

tot nu toe geen verbeter punten voor mij.

Kwaliteit/prijsverhouding kan beter

Rob Meijer

Prima service en goedkoper dan elders

Prijs en levering

Direct aangeven of bulkprijs berekend wordt

Ria Lauwen sMoeke’s Doodlehuis

Makkelijk te bestellen. Goede levering.

Klantvriendelijk

Puntensysteem dat je kunt sparen voor bv een kortingsbon, cadeaubon.

Mevrouw sandra fühler

Goed, er wordt niet moeilijk gedaan al je wilt ruilen. Je wordt gebeld wanneer je bestelling komt. Alles tot in de bijkeuken aan toe.

Levering ad deur.

Kwaliteit vd gedroogde hondensnacks.

Wilma Eijgelaar

Alles prima. Goede service. Top!

Goede service.

Jeanine Fermont

Goed en klantvriendelijk bedrijf

Snelle levering, goede prijs, vriendelijk en behulpzaam personeel

Gitta Verzendaal

Top!!

Goede communicatie en vlotte levering

Kan er nu geen bedenken!!

Samantha van der meer

Snelle levering, heel fijn dat je 4 zakken paper bedding 25 ltr kan bestellen en dat er geen limiet van 2 zakken op zit

Niet dat ik weet

Christa Damhaar

Tijdige levering en een goede prijs.

Goede prijs tov Kiezenbrink/Animalfood express die zo langzamerhand de hele markt overnemen

Niet duidelijk dat je de koelboxen betaald en dus jouw eigendom worden. Ik zit nu met 2 koelboxen waar ik niets mee kan/doe

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw feedback hiermee kunnen wij onze service verder verbeteren. Helaas kunnen wij bij pakketpost de diepvries producten niet anders dan in de tempex boxen met droogijs verzenden.... Hartelijk dank voor uw feedback hiermee kunnen wij onze service verder verbeteren. Helaas kunnen wij bij pakketpost de diepvries producten niet anders dan in de tempex boxen met droogijs verzenden. Wij hebben dit vermeld op de informatie pagina op de website en in de winkelwagen bij bestellen naast de pakketpost biede wij ook een 5 wekelijkse bezorgservice ( al mogelijk voor order vanaf € 60.00) en vanaf €100.00 helemaal gratis met eigen chauffeurs u betaald dan geen transportbox en eerder geleverde tempexboxen kunnen worden ingeleverd u ontvangt hiervoor ook statiegeld terug. Meer informatie vind u op de website of via onze klantenservice
Met vriendelijke groet. Remco