Gropet

R.j Dijk

Erg goed

Assortiment

A. de Bruijn

Handig die 5 weekse levering aan huis , je moet wel opletten dat je niet te laat besteld. Laatste (mijn eerste)keer had ik een paar verkeerd geleverde hondenworsten erbij , die heb ik helaas weg... Handig die 5 weekse levering aan huis , je moet wel opletten dat je niet te laat besteld. Laatste (mijn eerste)keer had ik een paar verkeerd geleverde hondenworsten erbij , die heb ik helaas weg kunnen gooien omdat katten geen pens eten/lusten, dat vond ik wel zonde van mn geld.

groot assortiment

de site is niet handig in gebruik , je word steeds teruggestuurd, en bij het verse hondeneten staat best veel wat katten ook mogen , je moet goed zoeken dus.

Murvin Mak

Bestellen ging goed en info over de bestelling ook goed. Alleen waar ik niet tevreden over ben is hoe pakket is binnengekomen. Helemaal ingepakt in zwart folie. Dan is geen probleem, maar toen ik... Bestellen ging goed en info over de bestelling ook goed. Alleen waar ik niet tevreden over ben is hoe pakket is binnengekomen. Helemaal ingepakt in zwart folie. Dan is geen probleem, maar toen ik het open maakte zaten er allemaal gaten in de zak. Dan ga je je afvragen. Hoelang zitten die gaten erin en hoe vers zijn. De brokken nog? Vraag me ook af waar het fout is gegaan… bij jullie of….

Gemak website en bestellen

Niet tevreden over de levering… als er wat mee is, moet het vermeld worden of andere zak.

Mevrouw Mirjan uijttenbroek

Fijn bedrijf

Mooie site

Bestellen via telefoon werkt niet goed. Kan alleen via pc
History is niet makkelijk te gebruiken

Van sloten

3 dagen na bestelling kreeg ik op de dag van bezorging pas te horen dat het toch niet op voorraad was. Leuk als het om hondenvoer gaat en de zak leeg is…

Eerder laten weten als iets niet op voorraad is

Ruth Coppus

Afgelopen donderdag een niet complete levering gehad, is met niet duidelijk wat er nog allemaal nageleverd moet worden hier ook geen bericht over ontvangen!

Veel keuze

Lang niet alles op voorraad

Margaret Schilten

Uitstekend

mlsfj;OIEJRFÓANGFLKNDR

SDFLASDJFÓIwjfwsnfskmv

Lea Brouwers

Alles wordt altijd keurig geleverd. Gaat het een keer mis, wordt het netjes opgelost.

Erg vriendelijk, zowel telefonisch als de chauffeur

Kan nooit mijn bestellingen terug zien op de site.

Mevrouw Wil Olfers

Meer dan perfect,

prettige fijne zaak om te kopen ,als er wat is word dat gelijk keurig opgelost,

niks houden zo klasse,

Maaike