Claire Ter Averst

geen gewone plakband gebruiken op de kastjes. Het was behoorlijk boenen om de resten er vanaf te krijgen.

Reactie Gruppo Corso:

bedankt voor uw review
we hebben maatregelen genomen voor verbetering
alle moet top zijn
hoop dat u schik heeft heeft uw aankoop

KATT fashion&morr

Duidelijke foto’s

groot aanbod

er staan helaas ook foto’s op de side van poppen die niet meer op voorraad zijn

Reactie Gruppo Corso:

bedankt voor de review
bedankt voor de review
en inderdaad puntje van aandacht de gebruikte poppen foto''s zijn niet altijd accuraat. de wisselingen gaan te snel om dat bij te houden. maar kan beter! mvg richard pff we hebben er ook zoveel, 25000 ofzo

Florence

In eerste instantie had ik een andere pop besteld maar deze was niet meer leverbaar. Ze hebben keurig gebeld en een alternatief gemaild. Ze reageren snel op mails, de producten zijn goed verpakt,... In eerste instantie had ik een andere pop besteld maar deze was niet meer leverbaar. Ze hebben keurig gebeld en een alternatief gemaild. Ze reageren snel op mails, de producten zijn goed verpakt, snelle levering, kortom een uitstekend bedrijf!

De keuze is echt reuze.

Ik kan niks bedenken.

HAL Geenen

Snelle accurate levering

zie boven

MvV

Super service! De hangers ide ik voor onze showroom bestelde waren op en worden speciaal voor ons geproduceerd, zodat we het beeld kunnen voortzetten!

Service & mooie artikelen

Marco Veenhoven

Het kledingrek wat ik gekregen/besteld heb heeft de wieltjes er scheef onder. De gaten voor de imbusschroeven zijn voorgeboord en het bewuste gat zit dus niet goed.

Beter materiaal leveren.

Joanna Caluwé

Graag duidelijkere handleiding montage. Met de wieltjes heb ik wat gesukkeld onder meer omdat niet staat aangegeven hoe je die die "zwarte plastieken" in de "buizen" onderaan moet schuiven. En had... Graag duidelijkere handleiding montage. Met de wieltjes heb ik wat gesukkeld onder meer omdat niet staat aangegeven hoe je die die "zwarte plastieken" in de "buizen" onderaan moet schuiven. En had ik er dus één verkeerd ingeschoven. En kreeg ik het wiel er dus niet meer in. En heeft redelijk veel moeite gekost om dat er terug uit te krijgen.

Monique Botterman

Prima!

Enthousiaste mensen die je graag helpen bij je keuze.

Ga. Zo door

Maria Meskens

Heel goed

Alles verliep goed

Geen opmerkingen

Fred Saalmink

Zeer klantvriendelijk en snelle levering!

Snelle levering, degelijk product

Niet van toepassing