roy

Prima buste afhandeling waardeloos

item verkeerd geleverd kan gebeuren. melding gemaakt nieuwe dop ontvangen was dit weer de verkeerde... geen reactie meer mogen ontvangen

Reactie Gruppo Corso:

Bedankt voor uw revieuw,
helaas maken we wel eens een fout , maar dat lossen we altijd op.
Bedankt voor uw revieuw,
helaas maken we wel eens een fout , maar dat lossen we altijd op.
We hebben een nieuwe dop opgestuurd , helaas de verkeerde kleur, we hebben gisteren een nieuwe dop opgestuurd, ik verwacht dat die maandag aankomt bij u
Ons personeel doet hun uiterste best ,

Service en vriendelijk, correct!

Vlotte communicatie, snelle levering echter niet 100% wat ik gevraagd had, ik had een blonde pruik besteld en kreeg er een donkerbruine voor in plaats.

Vlotte communicatie, snelle levering

codenummers pruiken nakijken, mogelijkheid om pruiken aan winkelwagen toe te voegen, meer info plaatsen betreffende maten van etalagepoppen en bustes, corso's.

Christelijk College Zeist

Super snel

Snelle levering en het is makkelijk om op rekening te kopen dat is voor onze school heel belangrijk.

Artson

Een perfecte professionele service!

Uitgebreid aanbod

Meer info over de breedte kuit.
Etalagepoppen besteld maar kuit was te breed.

Duur kledingrek gekocht. En geen beschrijving erbij.

nee

Beschrijving bij het in elkaar zetten van kledingrekken.

Reactie Gruppo Corso:

beste
bedankt voor uw review
beste
bedankt voor uw review
er is inderdaad geen handleiding bij voor het opbouwen van de rekken op wielen. wij hebben dat wel van de wandsystemen waar wat meer bij komt kijken. hoop dat het wel gelukt is? hoop ook dat u tevreden bent over het resultaat en gebruik ervan? mocht dat niet het geval zijn dan horen we het graag en zorgen voor een oplossing. volgende keer helpen we graag telefonisch of per mail voor al uw vragen omtrent het opbouwen van de rekken.
mvg richard

Geen idee

Bestelling bleef lang in aanmeld status staan bij DHL

Snelle levering, helaas het verkeerde product geleverd. 2x contact opgenomen, probleem vertelt. Als het goed is is nu het juiste product onderweg

Snelle levering, duidelijke website

Betere communicatie, 2x gemaild en 2x gebeld
Werd verteld beide keren aan de telefoon verteld dezelfde dag nog een mail met antwoord te krijgen maar niet gekregen.
Nu maar hopen dat de...
Betere communicatie, 2x gemaild en 2x gebeld
Nu maar hopen dat de juiste product zoals beloofd is onderweg is

Roos Mode

Snelle levering in een breukvrije verpakking

Duidelijke selectiemogelijkheid

Kon de actie via marktplaats, zittende vrouw niet vinden bij de zittende vrouwen dus alle dames doorgelopen, op de laatste pagina vond ik de aanbieding.

Johan Simoens

Positief