Liquidificador

Prima geholpen, fijne mensen. Denken goed met je mee en.... ze hebben echt alles! Grote aanrader.

Het Tassenhuis

Wat een prachtige zaak en zeer netjes geholpen. Heel blij met mijn nieuwe inrichting!

Aardig personeel, correct, en goede service.

Ha Nguyen

Kledingrek is van goede kwalititeit. Levering is snel. Medewerkers zijn super vriendelijk vooral Eva. Enige verberterpunt: ik heb geen track code gekregen ook niet bij de spam mails. Wel heb ik een... Kledingrek is van goede kwalititeit. Levering is snel. Medewerkers zijn super vriendelijk vooral Eva. Enige verberterpunt: ik heb geen track code gekregen ook niet bij de spam mails. Wel heb ik een digitale factuur per mail gekregen.

Vriendelijke medewerkers

Track code

Kleding rek is heel snel bezorgd. dit is eindelijk een degelijk rek die niet in elkaar stort na een tijdje!

Ferry

Levert goede producten en levertijd is vrij snel. Bij mijn tweede bestelling kreeg had ik een in hoogte verstelbare kledingrek gekocht, echter zat deze zo stevig was dat één deel niet in hoogte... Levert goede producten en levertijd is vrij snel. Bij mijn tweede bestelling kreeg had ik een in hoogte verstelbare kledingrek gekocht, echter zat deze zo stevig was dat één deel niet in hoogte verstelbaar was. Na email contact het product kunnen oplossen en dat is goed afgehandeld.

Aanbod is groot en levert stevige kledingrekken.

1. De kledingrekken zitten dusdanig vast dat er hier echt met de leverancier gekeken naar moet worden. Ik verwacht dat veel mensen hier last van gaan krijgen. J
2. Jammer is dat de...
2. Jammer is dat de kledingrekken op wielen geen rem hebben. Je kan ze dus niet vastzetten.
3. Meerder keren gevraagd of ik een trackingnummer kon ontvangen, maar die zou automatisch per mail worden gestuurd. Bij 2 bestellen heb ik het trackingnummer nooit ontvangen. Ook niet in de spam mail zoals mij werd verteld.

Megusta

Top service! Super vriendelijk familie bedrijf!

Fijn dat we zo makkelijk nog lampen bij konden bestellen en dat t zo snel wordt opgestuurd!

Bulli Beach

Wat een fijne mensen zijn dit toch. Wij hebben onze verlichting voor in de winkel hier gekocht en denken erg goed met je mee hoe je producten het beste eruit kan laten komen met de verlichting. En... Wat een fijne mensen zijn dit toch. Wij hebben onze verlichting voor in de winkel hier gekocht en denken erg goed met je mee hoe je producten het beste eruit kan laten komen met de verlichting. En ook niet al te onbelangrijk voor startende bedrijven, ze zijn niet duur!

Denken met je mee en niets is te gek.

Kiki's Kringloop

Van de week fantastisch geholpen voor kledingrekken voor mijn kringloop. Wat een lieve vrouw die ons hielp. Zo behulpzaam en zoveel informatie gekregen. Ik zou het iedereen aanraden en mocht ik toch... Van de week fantastisch geholpen voor kledingrekken voor mijn kringloop. Wat een lieve vrouw die ons hielp. Zo behulpzaam en zoveel informatie gekregen. Ik zou het iedereen aanraden en mocht ik toch nog tekort hebben kom ik daar zeker terug. Groetjes Kiki's Kringloop

Klantvriendelijkheid en gelijk koffie ?

Nee hoor. Alles keurig

Via een tip van een kennis kwam ik bij Gruppo Corso. Wat een leuk familiebedrijf is dit! Ik kwam voor een toonbank, kledingrekken en paspoppen maar ze bleken ook nog PHILIPS LED verlichting te... Via een tip van een kennis kwam ik bij Gruppo Corso. Wat een leuk familiebedrijf is dit! Ik kwam voor een toonbank, kledingrekken en paspoppen maar ze bleken ook nog PHILIPS LED verlichting te hebben. Ik heb mijn winkel helemaal ingericht met spullen van hen en kan het iedereen aanraden. Mijn winkel is met goed advies zo effectief mogelijk ingericht! Het is een feestje om in de showroom in Breukelen rond te lopen. Vooral al die poppen, apart gezicht! Nog nooit zoveel bij elkaar gezien. Nazorg is ook erg goed. Kortom ik ben erg tevreden dat ik deze jongens gevonden heb en kom zeker terug als ik weer wat nodig heb!

Zeer creatief en denken graag mooi over goede oplossingen.

De Bruycker D.

Heel klant vriendelijk bedrijf.
Heel gediversifieerd in hun items.
Hulpvaardig.
Een aanrader en makkelijk bereikbaar.

Klantvriendelijk.