Remco

Goede ervaring! Snelle communicatie en snel geholpen.

Agnes Embrechts, KATO

Zeer vriendelijke en correcte bediening en naservice!!!

Gonnie's Kinderkleding

Voor onze gehele winkelinventaris zijn wij geslaagd bij Gruppo Corso. Wij zijn hier meerdere malen geweest alvorens wij een definitieve keuze hebben gemaakt, maar zijn elke keer klantvriendelijk en... Voor onze gehele winkelinventaris zijn wij geslaagd bij Gruppo Corso. Wij zijn hier meerdere malen geweest alvorens wij een definitieve keuze hebben gemaakt, maar zijn elke keer klantvriendelijk en goed geholpen door het team van Gruppo Corso. Ook de aftersales is top; waarbij de service van dit team super goed was.

- Sterke en goede aftersales
- Duidelijke communicatie
- Prijs/kwaliteit verhouding goed
- Service gericht bedrijf

De filmpjes op de site zijn leuk, maar mogen wat informatiever zonder dat het een prijs filmpje wordt.

Positief en service gericht

Niet meteen over betaling beginnen, flexibel

Mills Fashion Company

Zeer klantvriendelijk en goede service!

Wij hebben een bestelling gedaan en het is dezelfde dag nog geleverd. Ze doen er alles aan om de klant tevreden te stellen.
Absoluut een aanrader. Mochten wij nog iets nodig hebben voor onze...
Absoluut een aanrader. Mochten wij nog iets nodig hebben voor onze showroom, weten we waar we moeten zijn.

Robin

Enorm enthousiast en behulpzaam personeel.

Prijs, kwaliteit en service.

Ik heb 3 poppen gekocht en ben heel goed geholpen. Nog nooit zoveel mooie poppen bij elkaar gezien!

Groot aanbod van mooie poppen

Robert van Leeuwen

We hebben reeds meerdere malen spullen bij Gruppo Corso gekocht. Scherpe prijzen en zeer klantvriendelijk en een wisselend assortiment.

Zeer klantvriendelijk, altijd oplossingsgericht en tegen scherpe prijzen

Blijven doen waar jullie goed in zijn!