Marlies Schinkel
- Product of service:
- Kledingrek
Stevige kwaliteit, snelle service
Mooi product. Goede communicatie.
Vorig jaar voor 1e keer kledingrekken besteld voor onze kringloopwinkel. Duidelijke website. Rekken voldoen prima. Omdat rekken goed bevallen nu weer bestelling gedaan. Rekken werden volgende dag al geleverd en konden gelijk in gebruik worden genomen. Top. Als secretaris heb ik rekken besteld. Betaling achteraf door penningmeester.
Snel geholpen door ervaren mensen. Veel keus
Snelle correcte levering op gewenste dag
Hele prettige aftersales service. Michel is een topper
Nou levering na betaling was super had binnen een paar dagen mijn 10 etalage poppen alleen heel jammer dat er nu niet meer gereageerd word op 1 klacht Waarover gebeld gemaild en foto’s zijn verstuurd Dit was volgens jullie een gegronde klacht maar ik wacht nu al weken op een nieuwe ! Niet fijn dit !!
Hele snelle en correcte levering. Heel blij met de producten.
heel tevreden
Super goede aftersales
Vinkje verzenden/ophalen gemist - niet duidelijk zichtbaar?- waardoor levering maar niet kwam. Daarna verzendkosten betaald.
zeer goede ervaring goede kwaliteit en prijs en ook nog eens snel geleverd
Hele fijne samenwerking
EERDER POSITIEF… Maar…
Gruppo Corso verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gruppo Corso heeft de volgende resultaten bereikt:
Stevige kwaliteit, snelle service
Mooi product. Goede communicatie.
Snel geholpen door ervaren mensen. Veel keus
Snelle correcte levering op gewenste dag
Hele prettige aftersales service. Michel is een topper
Hele snelle en correcte levering. Heel blij met de producten.
heel tevreden
Super goede aftersales