8.6 /10

checkbox100% beveelt Gruppo Corso aan!

SterSterSterSterLege ster

Marlies Schinkel

Stevige kwaliteit, snelle service

Saskia ter Welle

Mooi product. Goede communicatie.

Transparante torso

Winkel van Sinkel Grubbenvorst

Vorig jaar voor 1e keer kledingrekken besteld voor onze kringloopwinkel. Duidelijke website. Rekken voldoen prima. Omdat rekken goed bevallen nu weer bestelling gedaan. Rekken werden volgende dag al geleverd en konden gelijk in gebruik worden genomen. Top. Als secretaris heb ik rekken besteld. Betaling achteraf door penningmeester.

Kledingrekken

Hele prettige aftersales service. Michel is een topper

Adapters sonos era 100

Sabine Golob DownTown

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nou levering na betaling was super had binnen een paar dagen mijn 10 etalage poppen alleen heel jammer dat er nu niet meer gereageerd word op 1 klacht Waarover gebeld gemaild en foto’s zijn verstuurd Dit was volgens jullie een gegronde klacht maar ik wacht nu al weken op een nieuwe ! Niet fijn dit !!

Etalagepoppen

Antwoord Gruppo Corso

beste sabine, ik hoop dat alles inmiddels uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost en dat je een mooie etalage hebt gekregen met onze poppen. als we mnog iets voor je kunnen betekenen horen we graag van je, mvg groet, team gruppo corso

Julie Verbouw

Hele snelle en correcte levering. Heel blij met de producten.

Paspoppen

Pien & Lien

heel tevreden

kledingrekken

Etienne van Eck

Super goede aftersales

Nabestelling onderdeel kledingrek

Antwoord Gruppo Corso

Super deze reactie, dank!

R. Brouwers

SterSterSterLege sterLege ster

Vinkje verzenden/ophalen gemist - niet duidelijk zichtbaar?- waardoor levering maar niet kwam. Daarna verzendkosten betaald.

Antwoord Gruppo Corso

Beste meneer/mevrouw Brouwers, Wat vervelend om te horen dat het vinkje voor verzenden/ophalen niet duidelijk zichtbaar was, waardoor de levering vertraging opliep. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Ik wil u bedanken voor het melden van dit probleem. We nemen dit mee naar onze IT-afdeling om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst duidelijker en gebruiksvriendelijker wordt. Als er verder nog iets is waarmee ik u kan helpen, hoor ik dat graag.

www.sinterklaas-verhuur.nl

Frank Maes

EERDER POSITIEF… Maar…

VAST DESIGN KLEDINGREK …

Antwoord Gruppo Corso

Beste Frank, Hartelijk dank voor uw vertrouwen in onze zaak en het invullen van de feedback. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. Uw opmerking over het telefonische contact hebben we goed genoteerd. We zijn ons bewust van de taaluitdagingen bij sommige gesprekken. Ons beleid is om in eerste instantie onze Nederlands sprekende medewerkers of wijzelf als eigenaren in te zetten. Onze Poolse medewerkers, die ons zeer dienstbaar zijn, worden ingeschakeld als back-up. We nemen uw feedback ter harte en blijven streven naar een optimale service waarbij elke klant zo snel en goed mogelijk geholpen wordt. Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw vertrouwen in ons bedrijf. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, horen we dat graag.

Geantwoord op

Gruppo Corso verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Gruppo Corso heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 24 december 2014

Gruppo Corso

Gruppo Corso is de grootste leverancier van etalagefiguren voor winkels en particulieren in Europa. Zowel voor een nieuwe als een tweedehandse paspop kunt u bij ons terecht. U kunt de paspoppen in grote aantallen of per stuk kopen, wij hebben 25.000 etalagefiguren op voorraad, u heeft de grootste keuze uit Europa! Daarnaast kunnen wij uw complete winkelinterieur leveren. Ons assortiment bestaat uit toonbanken, kasten, Italiaanse wandsystemen en kledingrekken die wij uit voorraad leveren. Naast deze design interieurs, hebben wij ook altijd partijen bestaande uit een ruim wisselend assortiment van gebruikte en nieuwe winkelinterieurs op voorraad, alles gewoon per stuk te koop. Wij hebben 25.000 etalagefiguren en 10.000 m2 complete winkelinventaris op voorraad, direct te koop en af te halen in Breukelen. Kom bij ons langs op de Merwedeweg 6a te Breukelen, de koffie staat klaar.

Merwedeweg 6a

3621 LR Breukelen

SterSterSterSterLege ster

Marlies Schinkel

Stevige kwaliteit, snelle service

Saskia ter Welle

Mooi product. Goede communicatie.

Transparante torso

Sabine Golob DownTown

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Etalagepoppen

Julie Verbouw

Hele snelle en correcte levering. Heel blij met de producten.

Paspoppen

Pien & Lien

heel tevreden

kledingrekken

Etienne van Eck

Super goede aftersales

Nabestelling onderdeel kledingrek

Antwoord Gruppo Corso

Super deze reactie, dank!

R. Brouwers

SterSterSterLege sterLege ster