8.6 /10

checkbox90% beveelt GSD Auctions aan!

Karin van Toor

Mijn man en ik hebben nu diverse malen zaken gedaan met GSD Auctions, telkens weer tot onze grote tevredenheid. De site zit goed in elkaar, het proces na het veilen verloopt soepel. Het afstemmen van de bezorgtijd exact op maat en de bezorger (Carlos) is uiterst servicegericht, behulpzaam en vriendelijk.

Product of service:
eetkamerstoelen, bankschroef, zinken vuilnisbak, buitenlamp, naaigaren, spiegel, wandkapstok, boekenkast, bank,

SterSterLege sterLege sterLege ster

veiling tijd blijft doorlopen vreselijk irritant het zou beter zijn als de tijd gewoon stopt en de veiling afloopt

Bed

harmmarius discount service en diensten

zeer prima

meerdere

A.Tom

Transparant, ik zie mensen klagen over verzendkosten, maar ik begrijp dat er zijn mensen die inpakten en ook materieel, kost wel wat. als ga je ophalen kost niets, aanraden

verschillende

Jeroen

Uitstekende site, helder en accuraat. Keurig klaargezet om op te halen.

Product of service:
Van alles, van rollator, vriezer stoelen prenten enz. enz.

Elena

SterSterSterSterLege ster

Meerdere keren leuke spulletjes kunnen scoren op jullie website. Altijd opgehaald dus (nog) geen ervaring met verzending. Mijn enige en grootste ergenis is dat er meestal geen afmetingen worden opgegeven bij kavels en het nooit is aangeven of iets wel of niet werkt. Ik zou een paar items echt graag willen kopen, maar risico van een niet werkend artikel houdt mij tegen.

Meerdere. Oa schilderijen, boorden, paraplubak, vinyl plaaten, een klok

Kanne

Camera’s

Robert

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Opzicht goede webshop/ veiling alleen snap ik niet als je 7 kavels koopt en alles tegelijk geleverd wordt je geen compensatie krijgt avond de 60 euro aan verzendkosten die betaald is voor de 6 ander?!

Meerdere

pieter

zeer goed ! leuke en fijne producten goede service soms zijn de vervoerskosten wat te duur maar ze zijn netjes en behulpzaam en ook de vervoerder is vriendelijk

diversen

Bas

SterSterSterHalve sterLege ster

Recent een tv meubel gekocht via GSD. Bij thuiskomst bleek de tv meubel vol met krassen en kapotte hoekjes te zitten, het gaat hier om een retourproduct. Gelukkig is GSD coulant en heeft na een review via dit platform contact opgenomen om een vervangend product aan te bieden. Ik ga het binnenkort ophalen, ben benieuwd

Tv meubel

Paul

Ik koop regelmatig spullen via GSD en ben zeer tevreden! Alles wordt snel en zorgvuldig bezorgd. Betrouwbare service en altijd goed verpakt. Een aanrader!

kleingoed

Bert Sloot

SterSterSterLege sterLege ster

Sta op stoel gekocht, stoel kapot en in slechte staat is opgelost door terugbetaling verkoper word aangesproken zodat het niet weer gebeurt. Bert Sloot

kapotte Sta op stoel

Diverse

CB

Soms goed en soms teleurstellend

Product of service:
Kastje zonder schroeven e.d. dat gaat echt te ver. Ik snap dat het om retourgoederen gaat maar aangezien dezelfde soort kastjes steeds opnieuw geveild worden waren schroefjes e.d. wel op zijn plaats geweest.

GSD Auctions verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GSD Auctions heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2023

GSD Auctions

GSD Auctions Uw specialist in het veilen van consumentengoederen Al uw kavels worden standaard bij u aan huis bezorgd, zo geniet u zorgeloos van uw aankopen.

Energieweg 49

meerdere

A.Tom

verschillende

Jeroen

Uitstekende site, helder en accuraat. Keurig klaargezet om op te halen.

Product of service:
Van alles, van rollator, vriezer stoelen prenten enz. enz.

Elena

SterSterSterSterLege ster