Edwin Bouwer

Top! Snel gefixt, aardige gasten en de telefoon voelt weer als nieuw!

SAE

Service van hoge klasse, goedkoper dan vele andere aanbieders voor een iPhone reparatie of iPad reparatie. Dagelijks geopend en een post NL punt.

IRP

I got a very good service here, happy about the repair thank you.

Luijks

Slecht
Scherm niet recht erop
2 keer terug geweest
3 keer niet meer gegaan had het helemaal gehad
Online afspraak doen ze ook niks mee ook 2 keer voor geweest

Reactie GSM Reparatie Plaza:

Beste Sonja,
U bent bij ons gekomen voor een vervanging van de laadpoort. Wij hebben deze voor u gerepareerd.
Daarnaast hebben wij kosteloos een nieuw scherm geplaatst voor u omdat u...
Beste Sonja,
Daarnaast hebben wij kosteloos een nieuw scherm geplaatst voor u omdat u aangaf dat er een vlek op het scherm zat, die er voorheen niet op zat. We hebben dit niet in twijfel getrokken en zelf de volledige kosten gedragen.
U bent later nog een keer terug gekomen omdat u vond dat het scherm niet goed zat.
Uiteraard hebben we ook dit naar tevredenheid verholpen zonder kosten.
Het spijt ons dat u een negatieve ervaring heeft gekregen met onze service. We hopen dat we u in de toekomst beter kunnen helpen.
Service team
Gsm Reparatie Plaza

W van Meer

Cameralens was vuil aan de binnen zijde deze hebben ze schoon gemaakt hoefde niks af te rekenen

Daniël de Jong

Goed, op dezelfde dag geholpen, snelle reparatie, vriendelijke jongeman.

Yvonne

Uitstekend. Afspraak digitaal gemaakt. Reparatie snel en vakkundig uitgevoerd.

Jeroen

Snelle reparatie en betaalbaar. Deze jongens denken met je mee en geven je diverse reparatie opties in plaats dat ze alles voor de hoogste prijs rekenen.

Cindy

Vriendelijke mensen, vakkundig en een goede service

M Charko

Een zeer goede en snelle afhandeling ,heb via de site een afspraak gemaakt en kon de zelfde dag nog terecht voor een nieuw scherm.Heb nog geen 30 min gewacht en het was al weer klaar super.