8.6 /10

1929 reviewsSchrijf review

checkbox94% beveelt GYZS.nl aan!

1929 reviews

Rink

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestel 100stuks en krijg vervolgens 1stuk. Volgens hun een prijsfout en dan sturen ze in plaats van 100stuks zoals op de site vermeld maar 1stuk voelde me echt voor de gek gehouden.

Antwoord GYZS.nl

Beste Rink, wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. We zien dat u op Bol.com heeft besteld, en niet op onze website Gyzs.nl. Helaas hebben wij geen volledige controle over de informatie die op Bol.com getoond wordt. Daardoor kan het voorkomen dat er op Bol.com een andere hoeveelheid zichtbaar is dan er in werkelijkheid geleverd wordt. Omdat wij niet de door u verwachte hoeveelheid kunnen leveren, hebben wij geprobeerd uw probleem op te lossen door uw aankoopbedrag terug te betalen en het ontvangen artikel te laten houden. We betreuren dat u niet tevreden bent met de geboden oplossing. Met vriendelijke groet, Team GYZS.

van Gemert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht bedrijf komen belofte niet na bestelling met inhoud niet aangekomen al 2 keer belooft om het na te sturen na 2 weken nog niets

willem

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

helaas erg teleurgesteld door dit bedrijf, ik had 40 eenheden het was teveel moeite voor hun om de order aan te maken inmiddels een andere leverancier gevonden die de order probleemloos geleverd heeft met keurige offerte. gyzs is een klant kwijt en als deze manier van werken bij andere wordt toegepast kunnen ze hun activiteiten wel staken en hun kvk opheffen.

Antwoord GYZS.nl

Beste Willem, wat vervelend om te horen. We vinden het jammer dat we uw speciale bestelling van producten die wij niet in ons normale assortiment voeren niet hebben kunnen leveren. Als u 1 of meerdere van de 80.000 artikelen die wij wel in ons assortiment hebben zou willen bestellen helpen we u heel graag. Met vriendelijke groet, Team GYZS

A A vd Zee

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wacht nu al 20 dagen op mijn bestelling, tot op heden niets ontvangen. Wat een slechte service!

Geld innen

M den Engelse

frans oleo

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

wacht al bijna een maand op levering,een maal reactie gekregen dar men het ging uitzoeken. op tweede en derde mail geen antwoord

0.5

metaal

ewtgsf

gsdg

HJ

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Klantenservice is niet flexibel en denkt niet met de klant mee.

Bijzet

goede ervaring - snelle en goede levering

duidelijke site

Piet

Linda (uit België)

Schuifdeurrolslotje / wieltje (merk ZIEHL) gevonden op de site van GYZS. Bestelling geplaatst maandavond 30/08/21. Vandaag bezorgd, zoals het hoort. Je kan je pakketje volgen en de bezorgtijd klopte. Ik ben heel tevreden. En... mijn vliegraam schuift weer op en dicht zoals het moet.

Petra Jolly

Prima service. Flexibel in oplossingen.

4.5

Ria

Eerste keer

Geen idee

Arthur Baeten

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Levering lengtemateriaal met schade

In eerste instantie sterke communicatie, daarna niet voldoende sterk om tot een oplossing te komen, belang van de klant staat niet langer centraal, verzoek om terug te bellen achtergelaten, nog niet gebeld
2.5

MY Wonen BV

SterSterLege sterLege sterLege ster

Wij hadden roosters besteld maar het duurde heel lang voor dat we het binnenkregen.

GYZS.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GYZS.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • check1929 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2012

GYZS.nl

GYZS.nl staat voor Gereedschap en Yzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Voor al uw online gereedschap en ijzerwaren kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 20.000 artikelen, waarvan er 10.000 uit voorraad leverbaar zijn.

Witte Paal 302A

ewtgsf

gsdg

HJ

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Klantenservice is niet flexibel en denkt niet met de klant mee.

Bijzet

goede ervaring - snelle en goede levering

duidelijke site

Piet

Linda (uit België)

Petra Jolly

Prima service. Flexibel in oplossingen.

4.5

Ria