H-Point

Staat van aflevering
Aftersales
Houding verkoopadviseur

P Deelen

Prima bedrijf ,hulpvaardig .

Alles is door de verkoper Marcel Groothuis ontzettend goed uitgelegd heeft er echt de tijd voor genomen

Ze besteden aandacht aan de klant

Betsy van Erp

We hebben een nieuwe auto gekocht. We ervaarde een heel persoonlijk contact en kregen eerlijke informatie.

snelle levering. scherpe prijs.

nvt

Shadow grey N-line

Hier de trotse eigenaren Van een hele mooie nieuwe Hyundai Tucson N-line.
Super goed geholpen, Jacco zijn vakantie zelfs mogen verstoren. Sorry Jacco.
Vandaag 27 Juli super goed geholpen...
Hier de trotse eigenaren Van een hele mooie nieuwe Hyundai Tucson N-line.
Super goed geholpen, Jacco zijn vakantie zelfs mogen verstoren. Sorry Jacco.
Vandaag 27 Juli super goed geholpen door Marc, korte goede uitleg.
Super tevreden met de service.
Heren bedankt

Directe duidelijke verkoop/inruil/uitleg

Nog niet tegen gekomen.

Kees Schaap

Topbedrijf

Website komt goed over

n.v.t.

Grijze N-line

Ervaring met H-point Gorinchem is erg goed. Snelle en goede service. Jacco heeft zelfs tijd voor ons gemaakt vanaf zijn vakantieadres.(Als dat geen toewijding is). Dag van afleveren super geholpen... Ervaring met H-point Gorinchem is erg goed. Snelle en goede service. Jacco heeft zelfs tijd voor ons gemaakt vanaf zijn vakantieadres.(Als dat geen toewijding is). Dag van afleveren super geholpen door Marc. Uitleg kort en bondig maar alles wat we moesten weten.

Auto op voorraad dus snelle levering. Prijs die op de site is ook wat je betaald. Geen extra kosten (aflever kosten ofzo)

Tot nu toe niet gevonden.

Steens & Partners

Snelle en accurate servicebeurt

Goede contact met klant

H-point Dordrecht

(Bewerkt)

Een hele mooie en fijne auto hier gekocht. Helaas wat issues die wat lang zijn blijven liggen. Toch zijn we hier uiteindelijk samen goed uitgekomen

Zeer goede uitleg over de vele knopjes in de auto gehad. Uiteindelijk de misverstanden besproken en een goede oplossing aangeboden gekregen.

Communicatie kan wat beter, hierdoor zijn er allerlei onnodige misverstanden gekomen.

Con-Deploy B.V.

Keurige oplossing, ondanks enige miscommunicatie

oplossing gericht naar de klant

iets meer inzoomen op de planning. ( extra informatie vanuit d eklant)

Enrico Hurkmans

Prettige en vriendelijke medewerkers

Prima verkoper met allround kennis van zaken (Ioniq6).

Caroline van Rooijen

Wij hebben een Ionic 6 gekocht bij H-Point Gorinchem. Onze verkoopadviseur was Jacco Oskam. Jacco heeft zeer veel verstand van zaken en is een erg behulpzaam en vriendelijk adviseur. Hij heeft ons... Wij hebben een Ionic 6 gekocht bij H-Point Gorinchem. Onze verkoopadviseur was Jacco Oskam. Jacco heeft zeer veel verstand van zaken en is een erg behulpzaam en vriendelijk adviseur. Hij heeft ons uitstekend begeleid waardoor het koopproces bijzonder prettig en vlot is verlopen! Hij staat direct voor je klaar als je een vraag of opmerking hebt. Wij voelden ons erg gewaardeerd als klant!

de wijze waarop wij door Jacco in het koopproces zijn begeleid

Het gebouw (maar dat weten zij zelf ook en zal vast al wel aan gewerkt worden 😁)