Maja Hoek
- Verbeterpunten of tips
- bij grote bestellingen gratis leveren of verzenden.
- Sterke punten
- aardig personeel
Prima levering
haag planten besteld - die zijn van goede kwaliteit, sterke wortels en mooi blad
Prima, prachtige beuken binnen gekregen met goed advies.
Goede ervaring, goed verpakt. Mooie plantjes
Heel goed
Bestelling goed bezorg door de chauffeur
Zeer netjes
Prima, gewoon zoals het hoort te zijn
Goed, snelle reactie, duidelijke, en gemakkelijke site.
Erg fijn!
Goede service, prettig contact, behulpzame medewerker
aan de balie bestelling plaatsen, inladen en afrekenen
Prachtige Portugese Laurier boompjes
PRIMA SERVICE
Haag-planten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haag-planten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Haag-planten.nl
Bruinehorstweg 30
6741 PL Lunteren
Prima levering
Prima, prachtige beuken binnen gekregen met goed advies.
Goede ervaring, goed verpakt. Mooie plantjes
Heel goed
Bestelling goed bezorg door de chauffeur
Zeer netjes
Prima, gewoon zoals het hoort te zijn
Goed, snelle reactie, duidelijke, en gemakkelijke site.
Erg fijn!
Goede service, prettig contact, behulpzame medewerker