John Seelen

Slechte communicatie. Op mail, telefoon en app werd niet gereageerd alleen bij de verkoop. Daarna niet meer.

Snel geleverd

Lever zoals je ook de foto’s op de site hebt. Bolletjes waren geen bolletjes en niet vanaf onder vol.

Frank van der Schaaf

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering en alles correct verpakt

Makkelijk bestellen en snelle levering, top service bij klachten

Op de verzenddoor aangeven wat de boven en onderkant is. Mijn coniferen werden op de kop geleverd

MARCEL LANDEGGE

WEL SUPER BEDRIJF

Heb veder niks

JD Compiet

Ben zeer tevreden

Mooie ligusterplanten en ze doen het goed.

Henriëtte Buil

Super goed verpakte planten. Snelle goed verzorgde levering en prachtige planten.

Snelle levering en prima verzorgd.

Nvt.

Henk Mentink

Levering was twee jaar geleden ok. Maar nazorg is slecht. Planten zijn ziek. De winter groenblijvende liguster was geheel kaal in de winter. Probleem meerdere keren voorgelegd aan de firma en je... Levering was twee jaar geleden ok. Maar nazorg is slecht. Planten zijn ziek. De winter groenblijvende liguster was geheel kaal in de winter. Probleem meerdere keren voorgelegd aan de firma en je krijgt alleen maar flauwe antwoorden die niets helpen. Nu hebben we voor veel geld een zieke liguster op de grens met de buurman.

Doe wat aan hulp aan je klanten als er een probleem is

Rob Visser de

Mooie goede planten en een goed advies

Ben tevreden

Yvonne Hagenaar

Sterke plantjes, goed prijs, snelle
Eventing.

Niet

Henriette Smink

Eerste zending planten viel tegen daarna zonder problemen nieuwe zending gehad ...
Heel goed opgelost...mijn dank daarvoor

Peter Eekhof

Ik heb namens mijn schoonouders de bestelling gedaan. Ik heb daarbij de facturering voor mijn rekening genomen. De bestelling is prima verlopen. Zowel de levering als facturering.

Mooie overzichtelijke facturen en een nette levering van de planten.

Zou het niet weten.