Elly Verschoor

Erg goed

Duidelijke omschrijving om de Haagjes te planten

Iets grotere doos om in te versturen

Marcel Luiten

De eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan op hun website

Alle informatie beschikbaar op de website en een duidelijke uitleg over levering en betaling

Een bestelling die in het winkelmandje staat kan niet worden verwijderd en vervolgens krijg je dan dagelijks een mail dat de bestelling nog niet is afgerond
Je kunt je overigens wel afmelden...
Je kunt je overigens wel afmelden voor dit soort mails

willem jansen

Prijs / kwaliteit/ goede service

Geen opmerkingen

Klaas Stellingwerf

Goed verpakt

Planten aan onderkant te kaal

Mevr Greven

Struik/planten van goede kwaliteit op tijd gebracht

Mooie planten en snel order kunnen plaatsen

Bezorging liep niet zoals verwacht. Bezorger was niet vriendelijk en had haast en reageerde zijn stres van oponthoud (werkzaamheden in mijn straat) en volle planning af op mij ( klant l.

Andaloj

Leveren wat ze aanbieden

Snelle levering, goede kwaliteit

Marion Peeten Fotografie

Zeer klant onvriendelijk bedrijf. Vorig jaar bomen gekocht, vanwege transportproblemen langer in magazijn gestaan. Wij heeeel veel water gegeven. Maar helaas hebben twee bomen het niet gehaald. Geen... Zeer klant onvriendelijk bedrijf. Vorig jaar bomen gekocht, vanwege transportproblemen langer in magazijn gestaan. Wij heeeel veel water gegeven. Maar helaas hebben twee bomen het niet gehaald. Geen probleem, in corona tijd doe je niet te moeilijk. Het is al een moeilijke tijd voor iedereen. Maar wij wilden toch graag een nieuwe boom. Uiteraard wilden we hem zelfs betalen. En ook wilden we hem ophalen omdat we echt maar enkele km. verwijderd wonen. Maar nee hoor we moeten 40 euro verzendkosten betalen voor 1 boompje.

Nog geen gevonden

Klantvriendelijk zijn.

Tim Hamoen

Levering 54 stuks Japanse Hulst ilex creanata

De levering van de planten in pot en bij planten blijken die prima doorworteld; een goede basis voor het aanslaan van de planten. De planten zien er verder gezond uit. En ook belangrijk de beloofde... De levering van de planten in pot en bij planten blijken die prima doorworteld; een goede basis voor het aanslaan van de planten. De planten zien er verder gezond uit. En ook belangrijk de beloofde lengte is aanwezig, zodat de hoogte overeenkomt met de buxus die vervangen wordt.

Allemaal prima op orde. Samen met de chauffeur gelost. De levertijd was inderdaad omstreeks het beloofde tijdstip.