JaapJan Visser

Snelle levering, uitstekende planten.

Uitstekende kwaliteit planten

Helga Koolen

Prima levering

Mooie goed gestruikte planten

Verpakking beter omschrijven. Ik dacht dat de verpakking veel groter zou zijn.

S. Nijhof

Via Haag-planten.nl hebben wij zo'n 150 planten gekocht (Kardinaalsmuts) ter vervanging van onze buxushaag.

Goede informatievoorziening over levering en tips voor het inplanten. (zowel per telefoon als per mail).

Je weet natuurlijk nooit exact hoeveel planten je nodig hebt (ondanks een goed advies op de site) daarom hebben we een paar plantjes extra besteld. Dat kwam goed van pas want een aantal planten... Je weet natuurlijk nooit exact hoeveel planten je nodig hebt (ondanks een goed advies op de site) daarom hebben we een paar plantjes extra besteld. Dat kwam goed van pas want een aantal planten waren wel erg klein.

T Kuijpers

Snelle levering.Had echter opmerking over een aantal (15%) kleine,dunne planten die in de zending zaten. Hierop werd naar mijn mening een beetje nonchalant op gereageerd! Op mijn opmerking daarna... Snelle levering.Had echter opmerking over een aantal (15%) kleine,dunne planten die in de zending zaten. Hierop werd naar mijn mening een beetje nonchalant op gereageerd! Op mijn opmerking daarna dat dit geen reclame is,werd niet greageerd.

Zie ervaring. Oa klantvriendelijkheid en kwaliteit. Blijkbaar pikken anderen alles maar! Dit verandert nog wel als de Tijn nog meer verandert.

Reactie Haag-planten.nl:

Bedankt voor het schrijven van deze review!
Ik zie in het mail contact dat er niet helemaal goed is ingegaan op uw klacht.
Er is door mijn collega niet gevraagd om wat foto's waardoor het...
Bedankt voor het schrijven van deze review!
Ik zie in het mail contact dat er niet helemaal goed is ingegaan op uw klacht.
Er is door mijn collega niet gevraagd om wat foto's waardoor het niet goed beoordeeld kan zijn.
U mag deze uiteraard alsnog mailen zodat we samen kunnen kijken of er inderdaad planten tussen zitten die er niet bij horen.

Carmen

Vandaag een bestelling haagplanten ontvangen. De kwaliteit is echter dermate slecht dat ik de planten niet in de grond wil stoppen. Kale planten en zelf een dode plant, gepropt in een kleine... Vandaag een bestelling haagplanten ontvangen. De kwaliteit is echter dermate slecht dat ik de planten niet in de grond wil stoppen. Kale planten en zelf een dode plant, gepropt in een kleine fruitdoos. De planten lijken in de verre verte niet op de afbeelding die op de website staat. Lijkt eerder op een partij afgekeurd en klaar voor de vernietiging.

Geen.

Veel betere kwaliteit leveren en op een fatsoenlijke manier bezorgen met respect voor de planten en klant.

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling!
Helaas was er per ongeluk een plant tussen gekomen met inpakken die er niet bij hoorde.
Tevens vonden wij dat de andere planten van goede...
Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling!
Tevens vonden wij dat de andere planten van goede kwaliteit waren. U heeft netjes de planten retour gestuurd, waarvoor dank! En inmiddels staan deze planten alweer bij een andere tevreden klant in de tuin : ) Uiteraard heeft u het geld direct dezelfde dag nog retour gehad!

Geerke

Super goede service!

Snel reageren, vriendelijk, goede voorraad en kwaliteit.

Reactie Haag-planten.nl:

Bedankt voor u mooie 5 sterren beoordeling!

Miranda Bout

Blij met de geleverde planten!

Goede communicatie, kwaliteit en levering.

Reactie Haag-planten.nl:

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling!

kees mulder

Heel slecht. Het gekochte product is nooit ontgvangen

geenhou je

houd je aan je afspraken

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling!
Dat is vervelend en zeker niet de bedoeling.
Wij hebben zojuist een mail naar u verstuurd om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Met...
Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling!
Dat is vervelend en zeker niet de bedoeling.

Cor Top

goed geholpen

Reactie Haag-planten.nl:

Bedankt voor deze mooie score 10!

Huub Hoogmolen

Goed en vernuftig verpakt

Geen idee

Reactie Haag-planten.nl:

Bedankt voor deze mooie review!