Mijn bestelling, een hele pallet beukenhout vrijdag besteld en maandag geleverd. Super dankzij die snelle levering zit ik er nu warmpjes bij ondanks 15 graden vorst.
AW
Goede service van de chauffeur, ondanks de sneeuw.
IKKE
Kleine zakken. Zakken scheuren gemakkelijk. Hout niet droog. Kleine blokjes en dunne stroken, lijkt wel afvalhout. 60 netzakken besteld voor 275 euro. Zou niet nog eens bestellen, lijkt echt op...Kleine zakken. Zakken scheuren gemakkelijk. Hout niet droog. Kleine blokjes en dunne stroken, lijkt wel afvalhout. 60 netzakken besteld voor 275 euro. Zou niet nog eens bestellen, lijkt echt op C-keuze hout. Ook geschimmelde stukken ertussen. Ik heb al gemaild naar de klantensevice maar geen reactie!
tevreden
Netjes op tijd en keurig verpakt geleverd. keurig op tijd conform afspraak.
Bertrand
Prima levering even uitstel ivm de vorst maar dat is logisch. Vriendelijke chauffeur. NB De verpakkingskrat levert voor 1 jaar aanmaakhoutjes !
Corine
Hout werd een dag later geleverd, echter vorst en sneeuw op de weg , dus dat neem ik ze niet kwalijk. Het zou wel netjes geweest zij als ze gemeld hadden het op afgesproken dag dat het niet ging...Hout werd een dag later geleverd, echter vorst en sneeuw op de weg , dus dat neem ik ze niet kwalijk. Het zou wel netjes geweest zij als ze gemeld hadden het op afgesproken dag dat het niet ging lukken.
Teun
Netjes en goed geleverd heeft het zelfs binnen gezet voor me ma die niet mag tillen gewoon weg top service
Alfred
Prima haardhout, maar aan een particulier leveren met een enorme trailer is niet handig. De chauffeur wilde de straat niet inrijden en wij moesten alsnog vanaf de hoek van de straat slepen met het...Prima haardhout, maar aan een particulier leveren met een enorme trailer is niet handig. De chauffeur wilde de straat niet inrijden en wij moesten alsnog vanaf de hoek van de straat slepen met het hout. Volgende keer weer een lokaal bedrijf. Is een logistiek dingetje, maar wel een belangrijke.