Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Claire

Het hout is keurig op tijd geleverd. Kwaliteit hout is perfect. Heel blij mee.

Stefan

Keurig op tijd geleverd. Mooie grote stukken hout, verpakt in pallets. Exact zoals op site

Ray

Top hout, snelle levering en zeer goede communicatie.

Jan

Wat besteld heb is bezorgd en waar ik het voor gebruik heeft een 9.5 dus goed spul. Groetjes Johannes

Paul

Voor de eerste keer bij Haardhout.com besteld. Levering strak de volgende ochtend na de dag van bestelling. Chauffeur correct en op tijd. Mooi essenhout. Enige commentaar zou nog kunnen zijn dat de... Voor de eerste keer bij Haardhout.com besteld. Levering strak de volgende ochtend na de dag van bestelling. Chauffeur correct en op tijd. Mooi essenhout. Enige commentaar zou nog kunnen zijn dat de afmetingen van de blokken méér varieert dan dat ik hoopte (er zitten toch vrij veel korte blokken tussen). Maar verder uitstekende eerste ervaring.

mouse

72 netzakken mix hardhout besteld. Dit werd geleverd op een lage pallet van 1.80. zodat hij netjes onder mijn deur achterom geleverd werd bij mijn houthok. Super service.

Gerrit

Prima service even een extra belletje voor het afleveren, erg attent. Hout zit perfect en strak gepakt verpakt erg goed. Hout is goed droog en stookt erg fijn.

Maarten

Snelle levering keurig verpakt alleen het afdekplastic was deels los en kon inregenen. Chauffeur deed wel wat moeilijk over tuinhekdrempeltje van 2 cm. Mooie groten blokken beuk, prima droog. Ipv... Snelle levering keurig verpakt alleen het afdekplastic was deels los en kon inregenen. Chauffeur deed wel wat moeilijk over tuinhekdrempeltje van 2 cm. Mooie groten blokken beuk, prima droog. Ipv bestelde 15 kleine zakken 8 grote geleverd terwijl er 15 colli op bon staat, graag direct op website vermelden. Verwarrend.