Goede berichtgeving van verloop van de bestelling en keurige levering.
Anita
Goed neergezet Mooi pakket
Henk
Prima levering volgens afspraak.
Aart
Goed hout, geleverd op de afgesproken dag en tijd, door zeer behulpzame transporteur. Dichterbij afleveren kon niet!
elsa
Had bij bestelling gevraagd om elektrische palletwagen, voordat ik het wist stonden de 2 hele pallets, ovengedroogd beuk op zijn plaats. Mijzelf druk gmaakt over licht gootje voor de poort, was geen...Had bij bestelling gevraagd om elektrische palletwagen, voordat ik het wist stonden de 2 hele pallets, ovengedroogd beuk op zijn plaats. Mijzelf druk gmaakt over licht gootje voor de poort, was geen enkel probleem voor chauffeur van transport, ook was deze ontzettend behulpzam, overigens ook met contact met klantenservice van firma zelf. Half uur later lag er al twee blokken in de kachel te branden. Super oom met cl lengte van 43 cm, niks over hoeven te tassen gewoon top alles totaal
Geachte
Mooi hout geleverd, goede service. Wij bestellen hier al jaren gewoon doen!
Niels
Snel geleverd, nette service en goede kwaliteit hout. Alleen nog even die oprijplaten regelen zodat je ook pallets over grindpaden in de garage kan zetten. Dit zou het helemaal af maken!
Johan
De eerste levering was niet geweldig qua hout, maar dat is keurig opgelost. Keurig en snel opgelost, weer super Hout.
Harry
Goed advies vooraf over de houtkeuze. Bestellen verliep vlot en het geleverde hout is van topkwaliteit! Ik ben zeer blij met mijn aankoop. Veel waar voor je geld.