Helemaal top!! Al jaren levert haardhout.com mijn hout. Prima service. Prima hout. Niets op aan te merken.
Henk
De jongen die bezorgde was erg aardig en bereidwillig. Top service. Hout goed gestapeld, netjes gestapeld op stevig pallet. Hout brand uitstekend.
Van
Mooi droog hout. Netjes afgeleverd voor de deur.
Karin
Haardhout.com doet het goed alleen hebben we pech gehad met de transporteur. Die kwam niet.opdagen.
G.J.
1) De chauffeur staat plotsklaps voor de deur met de bestelling. Lekker op tijd,dat wel, maar ik dacht dat ie een half uurtje voor aankomst zou bellen 2) Het berkenhout bevat heel veel (losse)...1) De chauffeur staat plotsklaps voor de deur met de bestelling. Lekker op tijd,dat wel, maar ik dacht dat ie een half uurtje voor aankomst zou bellen 2) Het berkenhout bevat heel veel (losse) schors. Teveel wat mij betreft. De verbranding ervan is niet schoon en teveel schors in één keer verbranden is een soort brandbom
Manuel
Hout is goed. snelle levering. alleen dat transport bedrijf trekt op niks. geen email tussen 8 en 10 met indicatie van wanneer ze komen. deze keer ook nog een ingehuurde die het pallet niet naar...Hout is goed. snelle levering. alleen dat transport bedrijf trekt op niks. geen email tussen 8 en 10 met indicatie van wanneer ze komen. deze keer ook nog een ingehuurde die het pallet niet naar binnen kon/wou rijden. vorige keren kon dit wel. op de site van transmission ook vele klachten gezien over dit bedrijf, dus houthaard misschien beter om is over te stappen naar een andere vervoerder.
Jacob
Probleem met levering prima opgelost. Mooi hout.
Bob
Top hout en goede levering!
Hans
Van bestelling tot levering alles super goed geregeld, top ??
Daniel
Snel en makkelijk bestelproces, betaling en levering. Pallet is keurig weggezet door een erg fijne chauffeur, dat scheelde weer flink wat meters lopen bij het afstapelen.