Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

HV

Erg mooi, droog en zwaar hout.

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw mooie woorden! Veel stookplezier gewenst

Cock van Santen

Netjes

Dank u wel!

Jeremy Vlaar

Snel besteld en geleverd.

Reactie Haardhout.com:

Goed om te lezen! Bedankt voor uw review en veel stookplezier gewenst!

Jan Vermeer

Zeer goede ervaring

Reactie Haardhout.com:

Daar zijn we blij mee, bedankt voor uw review!

René Bastian

Zeer goede kwaliteit hout. Zeer tevreden

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw mooie woorden, veel stookplezier gewenst!

ww

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw review! Veel stookplezier gewenst

Jacqueline Mok

Zo als de vorige keer geweldig mooi hout en hele snelle levering.

Reactie Haardhout.com:

Hier worden we blij van! Dank u wel voor uw mooie woorden, veel stookplezier gewenst!

Goed maar duur. Alle prijzen voor pallets haardhout in Nederland zijn nagenoeg gelijk. Lijkt op prijsafspraak… ik vindt het belachelijk duur. Maar er is geen goed alternatief.

Reactie Haardhout.com:

De prijzen voor hout zijn inderdaad enorm gestegen, maar gelukkig inmiddels ook weer wat gedaald. Ik snap dat als u het vergelijkt met de prijzen voorheen, dat verschil groot is. Ik hoop toch dat u... De prijzen voor hout zijn inderdaad enorm gestegen, maar gelukkig inmiddels ook weer wat gedaald. Ik snap dat als u het vergelijkt met de prijzen voorheen, dat verschil groot is. Ik hoop toch dat u er veel stookplezier van heeft, dat wensen wij u in ieder geval toe!

Bram

Voor de 3e keer hout besteld. Weer keurig op tijd geleverd.

Bedankt!!

Kees

Op de website duidelijke keuzemogelijkheden over de verschillende soorten haardhout en makkelijk bestellen met bezorgopties (en betalen). Vlotte bezorging met indicatie van bezorgtijd in venster van... Op de website duidelijke keuzemogelijkheden over de verschillende soorten haardhout en makkelijk bestellen met bezorgopties (en betalen). Vlotte bezorging met indicatie van bezorgtijd in venster van 2 uur. En dan een palet hout voor de deur, mooi strak gestapeld, geen rotzooi ertussen. Je kunt de schone palet verzagen tot aanmaakhout. Prima!

Reactie Haardhout.com:

Wauw, dank u wel! We zijn heel blij te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen en veel stookplezier gewenst!