Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Sylvia Bouwmeester

Goede haardhout, snelle levering.

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het hout en de snelle levering. Heel veel stookplezier gewenst!🔥

LudoS

Al jaren een erg tevreden klant van Haardhout.com. Goede klantendienst / communicatie, snelle en stipte levering. En een product dat waarmaakt wat het belooft!
Transport is uitbesteed, je moet...
Transport is uitbesteed, je moet wat geluk hebben met de chauffeur van dienst, de ene doet al wat meer moeite dan de andere om de pallet netjes neer te zetten. Ik geef graag een mooie fooi aan degene die hun best doen (is voor hun letterlijk 1 minuut extra werk, maar bespaart mij tijd @handling).

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw mooie woorden, dat waarderen we enorm! Mooi om te lezen dat u een realistische kijk heeft op het transport en dat goed werk wordt beloond. Namens ons allemaal bedankt voor uw... Bedankt voor uw mooie woorden, dat waarderen we enorm! Mooi om te lezen dat u een realistische kijk heeft op het transport en dat goed werk wordt beloond. Namens ons allemaal bedankt voor uw vertrouwen en veel stookplezier gewenst!🔥

K. John.

Prijstechnisch aan de stijve kant, qua organisatie absoluut positief.

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw eerlijke feedback, daar kunnen we wat mee! Veel stookplezier gewenst🔥

Angèle Hamelink

Top geregeld en transport ook dikke tien

Reactie Haardhout.com:

Wat een mooie woorden, dank u wel!🔥

J.Grashoff

Snel en correct geleverd

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering van uw bestelling. Veel stookplezier gewenst!🔥

Peterhoek@gmail.com

Een jarenlange tevredenheid met Haardhout.com

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor al deze jaren vertrouwen! Veel stookplezier gewenst🔥

Miguel De Bruyckere

Anders dan de vorige levering zat er deze keer wel veel klein hout ( mee bruikbaar als aanmaakhout ) tussen de grote pallet beuk

Reactie Haardhout.com:

Jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over het ontvangen hout. We nemen de feedback mee voor de komende leveringen. Alsnog veel stookplezier gewenst!🔥

K.S.Larkens

Het hout werd keurig op tijd geleverd en de pallet zag er perfect uit.
Het hout werd keurig op tijd geleverd en de pallet zag er perfect uit.
Ik stapel het hout altijd in mijn houtopslag dus krijg ik alle blokken in mijn handen en ze zien er allemaal goed en schoon uit.
Voor herhaling vatbaar.

Reactie Haardhout.com:

Wat fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en het hout u bevalt! U bent al druk aan het stapelen geweest, nu tijd om ervan te genieten. Veel stookplezier gewenst!🔥

H. Donkersloot

Uitstekend

Bedankt! Veel stookplezier gewenst🔥

Caspar

Compliment voor de bezorgingdienst!!
Chauffeur was bereid achteruit mijn oprit (grind) op te rijden om het hout zo dicht mogelijk bij mijn woning te kunnen lossen.

Reactie Haardhout.com:

Wat een mooi compliment, dit gaan we zeker doorgeven aan de chauffeur! Bedankt voor uw review en veel stookplezier gewenst🔥