9.1 /10

checkbox97% beveelt Haardhoutcompany.nl aan!

Hilco

Ruitenreiniger erbij is niet nodig. Jullie leveren droog hout. Wij hebben een goede kachel…
Haag beuk

Truus

top bedrijf top levering

een tip , blijf vooral zo doorgaan
Haardhout MIX Elzen/Berken | hele pallet

SterSterSterLege sterLege ster

Prima aan huis geleverd. Veel blokken zijn echter te dik (lees niet te lang) van formaat voor een speksteenkachel voor 2 a 3 blokken. Ik moet nu zelf gaan hakken...

Beukenhout halve pallet

Arnold van Rossum

SterSterSterLege sterLege ster

Over de laatste aanbieding eikenhout ben ik minder tevreden. Er zitten vele te grote stukken en on courante eikenhout bij. Deze stukken moeten eerst nog een keer gekliefd worden anders passen ze niet in mijn Openhaard. Het was wel een aanbieding!!! Ik had altijd beukenhout die altijd allen even groot waren.

Het eikenhout beter zagen. Zodat het overeenkomt met de maten die op de website staan.

Wim

Prettig bedrijf. Doen wat ze beloven.

Jean

Heel goed, heel behulpzaam en vriendelijk.

Nvt
4 pallets hout in lengten van 25, 30/33 en 43 cm

anonymous

zeer prettig. Hout op de juiste plek afgeleverd.

haardhout eiken

Joop Sistermans

SterSterSterSterLege ster

Op 17 maart is er weer een halve pallet berkenhout bij ons afgeleverd. Alle vorige keren kon men het pallet bij ons naar achter het huis brengen. Dat ging niet meer omdat men, anders dan vorige keren, het pallet met de kleine breedte aan de voorkant niet meer op de vork kon plaatsen. In dit geval kon het draagwiel niet meer onder het pallet komen. Dit vanwege de stand van de plank aan de onderkant. Dus heb ik maar geaccepteerd om het pallet aan de voorkant van het huis te plaatsen. In dat geval niet overdekt. Dus ik was altijd vrij tevreden, maar deze keer niet. Bij de volgende bestelling moet ik kijken hoe ik het dan doe.

zie boven

J. Voorkamp

Uitstekende service

Easy pallet

Boogers

Duidelijke communicatie over prijs en achtergrond informatie over het te bestellen hout op basis ingevulde vragenlijst om tot een goed advies te komen.

niets

2 m3 Essenhout

Bert

SterSterSterHalve sterLege ster

Iets minder dan voorgaande ervaring

Betrekkelijk veel halfronde (dus 1x te weinig gekloofd) stamdelen met dikke knoesten en zijssheuten. Ook veel zeer forse kwartdelen met meer dan 2 cm dikke schors. Voor een kleine kachel zijn dit serieus moeilijke stukken om te verwerken.
Pallet berkenhout

Kardol

Duidelijke website en prima kwaliteit producten

Geen punten, alles prima op orde
Palet oven gedroogd essenhout

Haardhoutcompany.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Haardhoutcompany.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 september 2013

Haardhoutcompany.nl

Haardhout Openhaardhout Essenhout Berkenhout Eikenhout Elzenhout Houtopslagen AANBIEDING INFORMATIE Haardhout kiezen Haardhout kopen Haardhout bestellen Haardhout bezorgen Haardhout nieuws Contact De haardhout leverancier met vertrouwde kwaliteit ! Droog haardhout U zoekt droog haardhout strak gestapeld in stevige pallets? We leveren het hele jaar uit voorraad! U wilt top-kwaliteit droog open haardhout? In strakke, royaal gevulde pallets keurig netjes thuisbezorgd? Haardhoutcompany.nl !

Markerkant 13/10

Haardhout MIX Elzen/Berken | hele pallet

Beukenhout halve pallet

Arnold van Rossum

Wim

Prettig bedrijf. Doen wat ze beloven.

Jean

Heel goed, heel behulpzaam en vriendelijk.

Nvt
4 pallets hout in lengten van 25, 30/33 en 43 cm

anonymous

zeer prettig. Hout op de juiste plek afgeleverd.

haardhout eiken

Joop Sistermans