Richard Witjes
Heel erg fijne ervaring. Zeer fijn contact gehad en echt uitstekend geholpen en geïnformeerd
- Product of service:
- Evaluatie na afronding letselschadetraject
100% beveelt Haartsen Letselschade aan!
Ik wist niet dat ik recht had op een belangenbehartiger nadat mij dit ongeluk was overkomen. Viavia kwam ik na 1,5 jaar in contact met Haartsen Letselschade. Juridische molens draaien langzaam en vragen specialistische kennis van zaken. Ik ben daarna door Haartsen Letselschade (mevr. J. Crompvoets) zeer goed geholpen.
De betrokkenheid, persoonlijke aanpak en de prettige communicatie maakt dat je vertrouwen krijgt en het ontzettend fijn is dat zorgen uithanden worden genomen.
Professioneel met oog voor de persoonlijke situatie. Je bent niet een nummer/dossier, maar een cliënt met zijn specifieke noden.
Hele goeie ervaring
Zeer fijn ben goed bijgestaan tijdens mijn letsel schade
Ik heb een hele goede ervaring met Haartsen Letselschade. Ik ben heel goed geholpen door Desiree en als ik vragen had kreeg ik daar vrijwel direct antwoord op.
Heel positief Persoonlijk en accuraat
De aanpak, ondersteuning, verzorgende communicatie en de uiteindelijke uitkomst waren allemaal zeer goed. We zijn super tevreden met hoe Joyce dit allemaal heeft afgehandeld.
Heel goed
Mijn ervaring is heel positief. Dhr. Long Tu heeft mij,na het vervelende ongeval dat ik heb gehad,heel fijn door het hele proces geholpen. Mede hierdoor gaat het nu stukken beter met mij.
Zeer positief. Ik ben vanaf het eerste contact tot de afronding van de zaak vriendelijk en deskundig geholpen.
Uitermate tevreden
Geweldige ervaring gehad met samenwerking Long Tu. Wat is deze man professioneel, kundig, sympathiek en zeer goede terug koppeling. Wij hebben zeer grote waardering naar hem.
zeer tevreden
Haartsen Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Haartsen Letselschade