anneloe
- Product of service:
- Evaluatie na afronding letselschadetraject
100% beveelt Haartsen Letselschade aan!
Heel goed
Mijn ervaring is heel positief. Dhr. Long Tu heeft mij,na het vervelende ongeval dat ik heb gehad,heel fijn door het hele proces geholpen. Mede hierdoor gaat het nu stukken beter met mij.
Zeer positief. Ik ben vanaf het eerste contact tot de afronding van de zaak vriendelijk en deskundig geholpen.
Uitermate tevreden
Geweldige ervaring gehad met samenwerking Long Tu. Wat is deze man professioneel, kundig, sympathiek en zeer goede terug koppeling. Wij hebben zeer grote waardering naar hem.
zeer tevreden
Heel goed
Super fijn, luisterende oor.
Super fijn en discreet
Wij zijn heel erg blij met onze advocaat de heer Frits Toorians. Alles is perfect geregeld en we werden altijd goed op de hoogte gehouden. Hij heeft ons heel professioneel geholpen en we voelden ons echt ondersteund. Zeker aan te raden
Goedemiddag ik ben zeer tevreden .vanaf het begin tot het eind heel goed bijgestaan.alles heel duidelijk uitgelegd en ook heel meegaand. Staan echt voor je klaar en alles heel snel geregeld. Ik raad iedereen aan om zich te laten vertegenwoordigen door dit bureau. Ze staan echt aan de kand van het slachtoffer.
Fijne professionele begeleiding. Er werd snel gereageerd en de schadeclaim werd met goed resultaat afgewikkeld
Zeer tevreden over het aanpak. Vanaf het begin of aan goede en duidelijke communicatie, heel betrokken en meedenkend. Wat ik zelf heel prettig vond is dat wij face to face intake gesprek hebben gehad, zo kon ik nog beter alles overbrengen dan via de email of in een telefonisch contact.
positief. Meestal snel reactie op vragen of opmerkingen. Vasthoudend bij onderhandelingen. Wel 1 of 2 keer een klein foutje in de handelingen van de medewerker.
Na een auto-ongeluk ben ik bijgestaan door heer Tu. Meneer stelt me op de hoogte hoe hij precies te werk gaat. Zijn betrokkenheid was erg fijn, het was ten alle tijden duidelijk wat de stand van zaken waren. Ik ben tevreden hoe de zaak is afgesloten. Complimenten hiervoor!
Haartsen Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Haartsen Letselschade
Postbus 7009
5605 JA Eindhoven
Uitermate tevreden
zeer tevreden
Heel goed
Super fijn, luisterende oor.
Super fijn en discreet
Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt: