Amanda Staal
- Product of service:
- 3 flesjes parfum, 1tje die k altijd al bestel en 2 om eens te kijkem voor een nieuw geurtje. En heb er zelfs nog 1 cadeau gekregen
98% beveelt Haarverzorging-online.nl aan!
Uitstekend
heel tevreden
Goede communicatie maar product was helaas niet op voorraad, verzendkosten hoog..
Heel fijn
Geweldig
Top geregeld allemaal en top service.
Ik bestel hier al een lange tijd mijn parfum en ik ben altijd uiterst tevreden met hun producten en service !!
Prima ervaring
Altijd netjes verzorgd, superleuk met een klein extraatje erbij!
Super goed
Goede service, snelle bezorging
snelle verzending en fijne producten!
Perfect
Supersnelle levering van mijn producten, goed verpakt, leuke extra's.
Haarverzorging-online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haarverzorging-online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Haarverzorging-online.nl
Jan van Goijenlaan 48
3343RD Hendrik Ido Ambacht
Uitstekend
heel tevreden
Heel fijn
Geweldig
Top geregeld allemaal en top service.
Prima ervaring
Altijd netjes verzorgd, superleuk met een klein extraatje erbij!
Super goed
Goede service, snelle bezorging
snelle verzending en fijne producten!
Perfect
Supersnelle levering van mijn producten, goed verpakt, leuke extra's.
Haarverzorging-online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Haarverzorging-online.nl