4.6 /10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

checkbox100% beveelt Habrobouw.nl aan!

Deborah

Habro heeft onze opdracht voor een uitbouw en renovatie werkzaamheden uitgevoerd. Dit was een omvangrijke klus (aanbouw geplaatst, beneden/boven kozijnen vervangen, toilet volledig gerenoveerd, alle wanden gestuct, installatiewerk tbv nieuwe keuken, versteviging draagconstructie van het dak, nieuwe vloer gelegd, deuren en ruiten vervangen, electra aangepast, radiatoren vervangen, airco verplaatst). In het offertetraject was alles helder afgestemd en vastgelegd. Er werd goed meegedacht met onze wensen en vakkundig advies gegeven. De werkzaamheden zijn volgens afspraak en binnen de geplande tijd uitgevoerd. Uiteraard zijn er in zo'n groot project kleine onvoorziene aandachtspunten. Ook deze werden vlot en vakkundig opgelost. Wij zijn blij dat we voor Habro hebben gekozen en zijn heel tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen hen van harte aanbevelen.

Kevin Mikoen

SterSterSterSterLege ster

Heel tevreden over onze uitbouw en de keuze voor Habrobouw. Stuk voor stuk harde werkers en professionele, vriendelijke mensen. Uiteindelijk zijn we zeer blij met het eindresultaat en dat allemaal binnen de beoogde planning. Vier sterren i.p.v. vijf, omdat er nog wel ruimte is voor verbetering. Zo had de communicatie soms iets beter gekund en hadden we in sommige gevallen meer advies willen hebben tijdens de bouw. Desalniettemin is Habrobouw een dikke aanrader.

Matthew Voesenek/Bo Visser

Van begin tot eind top geregeld en zeker een aanrader! Jonge maar vakkundige mensen in dienst die ons project tot in de puntjes hebben verzorgd. Mede-eigenaar Jan Hak heeft ons goed begeleid en geadviseerd en daardoor hebben wij de juiste keuzes gemaakt.

Joyce

Een aanbouw laten plaatsen door Habrobouw. We zijn erg tevreden over het contact, de planning, het werk van de medewerkers van Habrobouw en uiteraard met de extra ruimte in ons huis.

Contact, planning, vakmensen

Antwoord Habrobouw.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling en veel succes met jullie aanbouw!

Geantwoord op

Maikel Zuidmeer

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.

Vakkundig en vriendelijk personeel, professioneel, overzichtelijke offerte, goede communicatie, nette afwerking.
Even goed controleren of echt alles klaar is.

Michel Puijpe

Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.

Pasha en Lucilia

Habrobouw raden wij aan iedereen aan. Ze zijn: - betrouwbaar - duidelijk in communicatie - komen afspraken na - denken mee en geven goed advies - bij vragen na levering staan ze voor je klaar Vooraf kregen we een complete planning en alles werd volgens de planning uitgevoerd. Hier waren wij heel erg blij mee. De communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (contactpersoon) is aardig, kundig, denkt mee aan oplossingen, reageert vlot en komt afspraken na. All in all, Habrobouw is een bedrijf op wie je kan vertrouwen bij verbouwing.

Geen. Alle verwachtingen overtroffen

Ghoerahoe

Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!

Meedenken met klant
Blijf zo door gaan! bedankt voor alles!
3.5

Paans

Wieke Comello

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!

Communicatie, planning.
Niets

Jill

Denken met je mee!

Familie Verstift

Habrobouw is een professioneel en prettig aannemingsbedrijf om mee samen te werken. Heeft onze uitbouw naar de zijkant (2 bij 7m) netjes afgewerkt en werkten zij precies volgens planning. Waar er toen qua grondstoffen schaarste in de markt heerste, hadden zij daar geen last van door goede management en samenwerking met hun netwerk. Overall heel blij met het resultaat!

4.5
Professioneel en goede planning.

Familie Mokhtari

Heel blij met de aanbouw. Ze leveren kwaliteit, denken mee en werken met een goede planning. Goed en netjes personeel.

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
Betrouwbaar, fijn personeel, leveren kwaliteit, heldere afspraken en goede planning.

M van Deelen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Professioneel en een echte uitbouw specialist, merk je aan strakke planning en afwerking

Vloer afwerking had beter gekund Wanden perfect gestucd. aansluiting op bestaande vloer is matig
Afwerking uitbouw, meedenken in oplossingen en perfect resultaat in een korte tijd. Binnen een maand klaar
Uitbouw

D Visser

Een heel fijn bedrijf. Ze weten waar ze het over hebben/wat ze doen. Ze denken met je mee. Werken netjes en houden zich aan de aan de afspraken.

Houden zich aan de afspraken

Habrobouw.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Habrobouw.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.6/10
  • checkEerste review geschreven op 25 juni 2012

Habrobouw.nl

Als aannemer gevestigd in Dordrecht zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van prefab aanbouwen. De afgelopen jaren zijn er vele projecten door ons uitgevoerd in o.a. Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Zuid-Holland en omgeving. Aannemersbedrijf Habrobouw gespecialiseerd in het plaatsen van prefab aanbouwen.

Planckstraat, 49

Matthew Voesenek/Bo Visser

Joyce

Contact, planning, vakmensen

Antwoord Habrobouw.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling en veel succes met jullie aanbouw!

Geantwoord op

Maikel Zuidmeer

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Even goed controleren of echt alles klaar is.

Michel Puijpe

Pasha en Lucilia

Geen. Alle verwachtingen overtroffen

Ghoerahoe

Meedenken met klant
Blijf zo door gaan! bedankt voor alles!
3.5

Jill

Denken met je mee!

Familie Verstift

4.5
Professioneel en goede planning.

Familie Mokhtari

M van Deelen