7.4/10
8.2/10
7.6/10
7.2/10

Saskia Bentlage

Wij hebben al onze zitmeubelen bij dit bedrijf gekocht en helaas na en jaar met 1 zitmeubel ellende gehad. Dit hebben ze FANTASTISCH opgelost!! dikke 10 voor hun!

commicatie en begrip zijn geweldig

Iets meer duidelijkheid geven over evt. garantie

Sliedrecht

Langs gereden

Haco wonen en slapen

Vreselijk! Koop hier geen bed!!

Aardige bezorgers

Ontzettend slechte service.
Koop hier in elk geval nooit een bed!!!!

Ontzettend slechte service.
Koop hier in elk geval nooit een bed!!!!

Door onweten past ons hoofdbord niet naar boven en nu dikke pech. Haco wil precies niets doen, enkel ons nog €350!! aftroggelen zodat wij het bord ‘mogen’ ruilen.

Hard gespaard, duizenden euro’s lichter, weken lang het grote hoofdbord in de woonkamer en geen oplossing. Nog nooit zo teleurgesteld als door dit bedrijf!!
Vreselijk!

Duidelijker zijn.

Lisse

Rij er dagelijks langs

Moesman Velthuizen

Ik wacht nog steeds op mijn feauteuil, in de winkel staat direct leverbaar, helaas zou het 8 weken worden, weer naar de winkel geweest, nee mevrouw over 2 weken komt de stoel u krijgt hier bericht... Ik wacht nog steeds op mijn feauteuil, in de winkel staat direct leverbaar, helaas zou het 8 weken worden, weer naar de winkel geweest, nee mevrouw over 2 weken komt de stoel u krijgt hier bericht over, geen bericht gehad dus gebeld met haco, mevrouw u stoel komt over 3 weken, als je op de site kijkt kan je de stoel bestellen met 1 a 2 dagen levertijd, op instagram staat dat de stoel op voorraad is, dus ik begrijp het even niet meer, maar ik baal hier wel van, niets komt overeen wat er wordt gezegd of beloofd.

hacowonenenslapen Relaxfauteuil Arno-
Crème -Stof (textiel) € 549
Maak je huis klaar voor de herfst met nieuwe
meubels! Door onze ruime voorraad kun jij
lekker snel gaan genieten.

Doe wat er staat of beloofd.

Utrecht

Eerder klant geweest

Jaco

Bank en fauteuil gekocht. Na 2 jaar en 6 maanden gingen wel de veren voelen zowel de bank earl fauteuil. Per e-mail contact gehad met de klantenservice konden ons niet verder helpen omdat de... Bank en fauteuil gekocht. Na 2 jaar en 6 maanden gingen wel de veren voelen zowel de bank earl fauteuil. Per e-mail contact gehad met de klantenservice konden ons niet verder helpen omdat de garantie verlopen was. Wij zijn een ouder echtpaar en netjes op onze spullen. Wij hebben ook nog een fauteuil staan van Bommel meubels is ruim 7jaar oud. Het is toch niet normaal dat meubelen 2jaar meegaan.

Den Haag

Via Mijn dochter

Jeroen Taillie

Dramatische communicatie. Ik wacht al 16 weken op mijn bestelde bank, die 12 weken levertijd zou hebben. Na 12 weken geen bericht, dus zelf contact op genomen. De bank zou spoedig komen. Na 14 weken... Dramatische communicatie. Ik wacht al 16 weken op mijn bestelde bank, die 12 weken levertijd zou hebben. Na 12 weken geen bericht, dus zelf contact op genomen. De bank zou spoedig komen. Na 14 weken nog geen bank en weer geen enkele vorm van communicatie. Weer zelf contact opgenomen. De bank zou in 14e week naar het magazijn komen en het was onvoorzien vertraagd door problemen in het Suez kanaal (problemen die 12 weken geleden er ook al waren en waar over gecommuniceerd had kunnen worden)
Nu weer 2 weken later geen bericht en laatste 2 emails worden niet beantwoord....wat een drama vestiging

Prijs

Communicatie

Utrecht

Google

Reactie HACO wonen en slapen:

Bedankt voor je review, Jeroen. We waarderen je feedback en willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging en de miscommunicatie rondom de levering van je bank. We begrijpen dat dit erg... Bedankt voor je review, Jeroen. We waarderen je feedback en willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging en de miscommunicatie rondom de levering van je bank. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor je is en zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Haco wonen en slapen

Anja Mantjes- Moria

Heel goed Er was iets fout bij de levering werd perfect opgelost

Goede service, vriendelijk personeel

Zaandam

Via onze dochter

S EN l Kusters

Goede service, en tot en met bezorging aan huis .

Mooie winkel uitstekend assortiment, vriendelijk personeel en behulpzaam. Met oog voor de klant.

Op toilet haakjes hangen v tas of jas.

Uden

Hoe heeft u ons gevonden?

Zijn er langs gereden liepen naar binnen

Van diggelen

Vandaag voor de tweede maal de bank geleverd. De eerste keer ging hij weer vrolijk mee terug omdat ze de draai van de gang naar de woonkamer niet konden maken. Vervelend....des te meer omdat niemand... Vandaag voor de tweede maal de bank geleverd. De eerste keer ging hij weer vrolijk mee terug omdat ze de draai van de gang naar de woonkamer niet konden maken. Vervelend....des te meer omdat niemand tijdens de aankoop duidelijk had aangegeven dat de bank in 1 geheel geleverd zou worden en bij de levering heb ik 3 maal aan de mannen gevraagd of de leuningen los konden waarop het antwoord was... " nee de bank is 1 geheel". Dus....onze bank kon weer retour. Wij richting haco filiaal waar wij te horen kregen dat de bank wel degelijk uit elkaar kon dus hebben wij aangegeven de bank opnieuw te laten leveren en wij zelf de bank zouden demonteren en naar binnen zouden brengen. En.....hij staat....maar wat ik dan jammer vind is dat je alsnog weer 79 euro af mag tikken voor levering. Ik had het netjes gevonden als haco die had betaald omdat de info van hun kant niet heel duidelijk was. Dus....als haco ballen heeft betalen ze ons die 79 terug als arbeidsloon voor het zelf oplossen van het probleem.

Keurig geholpen in de winkel en door de jongens van de levering.

Misschien eens wat coulanter zijn en niet direct weer ergens geld voor rekenen als de fout evengoed bij jullie ligt

Leiderdorp

Langs rijden

Reactie HACO wonen en slapen:

Beste Tineke,
Beste Tineke,
Bedankt voor het delen van je ervaring en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden bij de levering van je bank. We begrijpen dat dit een frustrerende situatie is geweest, vooral met de extra kosten die hierbij kwamen kijken.
We willen dit graag verder onderzoeken en kijken of we een passende oplossing kunnen bieden. Zou je samen met deze review je klantgegevens willen sturen naar aftersales@haco-wonen.nl? We nemen je klacht graag in behandeling om dit recht te zetten.
Nogmaals onze excuses en we hopen snel van je te horen.
Haco Wonen & Slapen

Peecila Romoozi

A very bad experience of a big company!!!

They sold a hoek bank with one year guarantee. From the beginning one bank was not good and It had lots of cracks on it. They reply very late to finish the guarantee. Later thet sent somebody to fix... They sold a hoek bank with one year guarantee. From the beginning one bank was not good and It had lots of cracks on it. They reply very late to finish the guarantee. Later thet sent somebody to fix the cracks he put lots of foams inside the bank and asked me to sign a paper that he has come to my house to fix the bank. I am a foreigner and I didnt know by signing this paper they wont accept the failure of the factory! the bank is so tight that you can't sit on that also higher rhannthe ither banks. I called again after 49 days they sent anither person to look and take photos and then no redponse!!! . Now after more rgan one month, They don't accept to fix that and they ask for €150 depite it has veen their fault! I suggest you never do shopping by this company! They have no. Loyalty to the customers!

Stop telling lie to people! If you can not put guarantee, so say it from the begunning!

Zoetermeer

Hoe heeft u ons gevonden?

Unloyal to customers, sell with high price and no respect to your words!