7.4/10

Oke

Bezorgkosten verlagen

Eerst in winkel

Reactie HACO wonen en slapen:

Bedankt voor uw review. Het in rekening brengen van bezorgkosten lijkt misschien niet meer van deze tijd, maar andere partijen brengen deze bezorgkosten al in rekening van het artikel. Wij geven u... Bedankt voor uw review. Het in rekening brengen van bezorgkosten lijkt misschien niet meer van deze tijd, maar andere partijen brengen deze bezorgkosten al in rekening van het artikel. Wij geven u de keuze het artikel af te halen voor een veel voordeligere prijs dan onze concurrenten. We bestaan nu 50 jaar en we hopen nog vele jaren mee te gaan, helaas hoort daar een gepaste bezorgprijs bij. We hopen hiervoor op uw begrip.

Rustig rond gekeken, later online besteld. Bezorgen ging niet zo snel als geclaimd op website Maar wat ons betreft snel genoeg

Geen lange termijn, snel bezorgd adequaat gereageerd op feit dat poten niet pasten.

Controle vooraf.

Winkel

Reactie HACO wonen en slapen:

Bedankt voor uw review. Wat betreft bezorging aan huis, deze wordt niet gecommuniceerd op onze website. het is simpelweg niet mogelijk de beschikbaarheid van onze bezorgers op onze website te... Bedankt voor uw review. Wat betreft bezorging aan huis, deze wordt niet gecommuniceerd op onze website. het is simpelweg niet mogelijk de beschikbaarheid van onze bezorgers op onze website te verwerken, daarom communiceren wij op de website alleen onze levertijden op basis van afhaal. Indien u uw artikelen bezorgd wilt hebben, kunt u t beste even bellen voor de exacte levertijd. Onze excuses als dit niet duidelijk voor u is geweest. We wensen u veel plezier van uw aankoop.

Marina

Goede ervaring. Besteld en snel geleverd naar wens

Duidelijke site, goede bestelprocedure, snelle levering, goede informatie voorziening over levering

Google

Van der Zwan

Nieuwe bed gekocht 1500 euro lichter en het bed slaapt zoals je op beton ligt! Mijn partner met een hernia meer rug klachten heeft hierdoor en haco geeft als enige optie tweedehands topper uit de... Nieuwe bed gekocht 1500 euro lichter en het bed slaapt zoals je op beton ligt! Mijn partner met een hernia meer rug klachten heeft hierdoor en haco geeft als enige optie tweedehands topper uit de winkel mogen omruilen! Daarom koop je een nieuwe bed zeker???late reactie van de klanten service en totaal geen een belofte nagekomen of geprobeerd het op te lossen met ons! Je bent koning als klant als je betaald beloven ze veel maar komen niets na! Gewoon oplichters!

Beter hun klanten behandelen en klachten serieus opnemen en bereid om klanten tegemoet te komen!

Hoe heeft u ons gevonden?

Ik vind hun oplichters en nergens toe bereid behalve geld uit je zak kloppen! En daarna zijn ze nergens toe bereid! Zo verlies je veel klanten op den duur en slechte mond op mond reclame !

Goede service!

Winkel in zaandam

Goede en snelle levering. ( Wanneer het voorradig is ). We hebben al onze meubelen bij Haco vandaan. En we zijn er zeer tevreden over. Het is een goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Goede prijs.

Tot nu toe is alles altijd goed verlopen. er zijn dingen kapot gegaan maar werden heel netjes afgehandeld.

Via kennis.

Bevestiging mail niet gekregen

Via winkel

Ilse van Winden

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf.
Ik heb kort geleden iets besteld wat in overleg gewoon in de winkel kan blijven tot december omdat ik het eerder niet kwijt kan.
Ik heb mijn...
Ik heb een goede ervaring met het bedrijf.
Ik heb mijn woonkamer meubels ook nog geen jaar geleden besteld bij HACO.
Er was toen wel een probleem met 1 van de verpakkingen die was gescheurd, maar die werd netjes omgeruild en geleverd.
Het werd ook als service voor het ongemak nog in elkaar gezet.

Ik vind dat het voor de vele soorten meubels die daar zijn het redelijk betaal is vergeleken met vergelijkbare panden

Ik heb nu zelf de Cardiff set waarbij je bij het sluiten van de deurtjes een harde klap hoort omdat de deurtjes niet geremd worden of soft close hebben ofzo.
Het is wel storend. Helemaal omdat...
Het is wel storend. Helemaal omdat jullie meubels erg mooi zijn komt dat weer goedkoop over.
Ik weet niet of het op andere meubels wel is, maar dat vind ik een vorm van luxe die je zou kunnen aanbieden

Hoe heeft u ons gevonden?

voor mijn 1e bestelling heb ik jullie gevonden in de Megastores.

Goede website, direct reaktie op bestelling

Nog geen ervaring met levering..product wordt later geleverd

Reclame

Eric Barth

Prima bedrijf, snelle levering door nette hulpvaardige chauffeurs

Beleefd personeel

Bezorgkosten zijn aan de hoge kant, diverse zaken brengen gratis thuis

Hoe heeft u ons gevonden?

Bezoek showroom later via website