9.4 /10

checkbox100% beveelt Hagitech Zonnepanelen aan!

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Walter Wijnja

Fijne mannen over de vloer gehad die alles netjes en kundig hebben geïnstalleerd. Ook een hele fijne communicatie

Herman

Na de zonnepanelen, nu autolader aangekocht via Hagitech beide keren tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Pieter-Jan Mak

Dank voor de goede dienstverlening. Ik ben zeer tevreden.

Gerard van Dijk

Prima monteurs die hun best doen netjes te werken en ook extra handelingen doen, misschien dat het geholpen heeft dat ik ham/kaas tosti's voor de mannen maakte?

Fam Vlot

Prettige ervaring met een prima product

van Dalen

blij om met dit bedrijf in zee te zijn gegaan. vanaf offerte aanvraag tot montage en facturatie allemaal even vriendelijk. uitzonderlijke complimenten aan de monteurs. zeer nette jongens en verstaan hun vak. daar moet je als bedrijf zeer zuinig op zijn!

J van Loghum

Aardig en vooral deskundig personeel

Tom Marino

Hartelijk dank voor de goede service. We zijn heel tevreden met de geleverde pv installatie met batterij

L. van der Ham

Tevreden over de adviezen, installeren van de panelen en de uitleg daarbij. Correct en beleefd personeel.

Paul Hupkes

Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Installatie nu voor de 2e keer uitgebreid en nog steeds zeer tevreden over Hagitech !!

Toine

Erg goed ga zo door.

Bas de Jong

Goed en deskundig geholpen

Rob

Duidelijk en netjes

Arjan Korthout

Hulde aan Rhode voor het oplossen van de koppeling problemen met de Vaillant warmtepomp

Baars

Hagitech was het eerste bedrijf wat direct een nette offerte stuurde. Dat begon voor ons al goed. Het mail contact is duidelijk en erg vriendelijk en ook degene die bij ons thuis kwam om de offerte op te nemen was erg vriendelijk en gaf goed advies. Van de week kwamen Stephan en Cornelis de panelen plaatsen. Onze complimenten! Ze waren wederom erg vriendelijk en hebben goed en zeer netjes werk geleverd. Achteraf werden wij ook netjes gebeld hoe alles was verlopen en bij vragen of hulp konden wij ze altijd bellen. Wij kunnen echt geen minpunten bedenken en onze algemene ervaring is super goed! Wij zullen Hagitech dan ook zeker aanbevelen bij familie/kennissen!

Hagitech Zonnepanelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hagitech Zonnepanelen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 mei 2014

Hagitech Zonnepanelen

Zonnepanelen installeren doen we al 11 jaar met veel plezier! Elk dak is uniek, alleen een specialist weet het maximale eruit te halen. Daarnaast installeren we ook steeds meer thuisbatterijen! Als erkend InstallQ installateur met ruime ervaring en héél veel installaties in de regio mogen we ons met recht de regio specialist noemen. Een regio specialist biedt u veel voordelen; we staan altijd snel voor u klaar, ook bij een service aanvraag mag u op ons rekenen! We zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen en thuisbatterijen en adviseren u graag!

Ambachtsstraat 1c

3371 XA Hardinxveld-Giessendam

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Walter Wijnja

Herman

Pieter-Jan Mak

Dank voor de goede dienstverlening. Ik ben zeer tevreden.

Gerard van Dijk

Fam Vlot