Deskundigheid
9.6/10
Prijs/Kwaliteit

Familie Albers

Prima team die in 1 dag de installatie afrond volgens afspraak

Deskundigheid producten en advies over mogelijkheden worden helder uitgelegd

Zeer positief, vakkundige en goed geholpen. een klein probleempje binnen een paar uur opgelost

zeer goede service en dienstverlening

T. Duel

Wij zijn helemaal tevreden. Er is snel en netjes gewerkt.
Ook administratief wordt alles vlug geregeld, echt super!

Snel en netjes gewerkt! Alles weer opgeruimd na afloop. Echt top!

Cor van Es

Hagitech heeft bij ons een systeem geïnstalleerd op een zeer nette manier. Mensen werken netjes en houden alles schoon en ruimen na installatie alle rommel netjes op. Personeel is vriendelijk en... Hagitech heeft bij ons een systeem geïnstalleerd op een zeer nette manier. Mensen werken netjes en houden alles schoon en ruimen na installatie alle rommel netjes op. Personeel is vriendelijk en deskundig en denkt mee, ook werken ze de kabels zo netjes mogelijk weg waardoor je weinig ziet van de bekabeling. Kortom zeer netjes gedaan en ben zeer tevreden over het eind resultaat.

Deskundig en net personeel. Denkt mee met de klant.

Bert Veenje

Prettige offertefase met een goed en duidelijk advies. Ook 2 dagen voor montage was het nog mogelijk om een extra optie ivm eventuele warmtepomp te kiezen.

De montageploeg was ondanks het zeer slechte weer zeer gemotiveerd en klantbewust.

Prettige communicatie
Snelle plaatsing

G.J. Klapwijk

Duidelijke afspraken, goede installatie door deskundige, prettige werknemers.

Afspraken worden goed nagekomen

Mart

Offerte, installatie waren helemaal conform afspraken. Kortom een tevreden klant

Duidelijkheid, en doortastendheid

P Hageman

Goede voorlichting
Net werk afgeleverd door relaxte monteurs (3 man sterk)
Goede voorlichting
Net werk afgeleverd door relaxte monteurs (3 man sterk)
Ondanks dat het weer niet meezat (s,middags 30 graden op een zwart pannendak en de volgende ochtend helemaal weggeregend) toch op tijd klaar. Klasse

Goede voorlichting
De eigenaar komt eerst persoonlijk langs om de boel op te meten en door te spreken wat de mogelijkheden zijn.

R.Bal

Duidelijk en netjes.

Geven snel en duidelijk antwoord op vragen via de mail en/of telefoon. Ook bij het plaatsen werd er keurig en oplossingsgericht gewerkt. Wij hebben regelmatig aannemers ed op bezoek gehad maar deze... Geven snel en duidelijk antwoord op vragen via de mail en/of telefoon. Ook bij het plaatsen werd er keurig en oplossingsgericht gewerkt. Wij hebben regelmatig aannemers ed op bezoek gehad maar deze mannen vielen, in mijn ogen , echt op met hun manier van werken .( uiteraard op een positieve manier)