HairFair

Mevr. Eugenia V.

Always can find what I need.

Dilek Süngü

İk ben heel tevreden

Reactie HairFair:

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij Hairfair! We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken met onze producten en service. Bedankt voor je positieve feedback en... Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij Hairfair! We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken met onze producten en service. Bedankt voor je positieve feedback en hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor het delen van je ervaring!

M Jansen

Tevreden

Reactie HairFair:

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop bij Hairfair! We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken met onze producten en service. Mocht je in de toekomst nog vragen... Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop bij Hairfair! We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken met onze producten en service. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor je positieve feedback!

Renée Lok

Kwaliteit

Reactie HairFair:

Bedankt voor je feedback over de kwaliteit van onze producten. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent! Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons... Bedankt voor je feedback over de kwaliteit van onze producten. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent! Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen. Bedankt voor het winkelen bij HairFair!

Desiree Van den Biggelaar

Zeker tevreden

Reactie HairFair:

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken met onze service en producten. Bedankt voor je positieve feedback.

Marga Spee

Zeer tevreden

Reactie HairFair:

Wat fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met onze service bij HairFair! We streven er altijd naar om onze klanten blij en tevreden te maken. Bedankt voor je positieve feedback.

Mevr. Maria Heydolph

Tot volle tevredenheid gebruik ik de Nioxin1 shampoo.

Reactie HairFair:

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Nioxin shampoo! We zijn blij dat je de resultaten positief ervaart. Als je nog meer advies nodig hebt over haarverzorging of producten, staan we... Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Nioxin shampoo! We zijn blij dat je de resultaten positief ervaart. Als je nog meer advies nodig hebt over haarverzorging of producten, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je feedback!

B

Opzich tevreden, alleen producten komen veels te laat binnen.

Reactie HairFair:

Wat vervelend om te horen dat uw producten te laat binnenkomen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en zullen... Wat vervelend om te horen dat uw producten te laat binnenkomen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en zullen intern bekijken hoe we dit proces kunnen verbeteren. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen uw feedback en hopen dat we uw vertrouwen in onze service kunnen herstellen.

Carla

Producten heb ik eerder gehad en daar ben ik heel tevreden over. De balsem maakt het haar super zacht

Reactie HairFair:

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze balsem! We streven er altijd naar om producten van hoge kwaliteit te leveren die echt een verschil maken voor je haar. Bedankt voor je positieve... Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze balsem! We streven er altijd naar om producten van hoge kwaliteit te leveren die echt een verschil maken voor je haar. Bedankt voor je positieve feedback, het doet ons goed om te weten dat onze producten zo goed bevallen. Als je nog vragen hebt of meer producten wilt proberen, staan we altijd voor je klaar!

Marc Van loock

Heel tevreden

Reactie HairFair:

Wat fijn om te horen dat je heel tevreden bent! We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij Hairfair. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel... Wat fijn om te horen dat je heel tevreden bent! We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij Hairfair. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer te zien!