HairFair

Willems

Ik vind het heet erg jammer dat u niet reageert op mijn mail, ik ga door u extra kosten hebben als ik iets anders bestel want shampoo heb je ook nodig.
Er kwam geen alternatief wat ik...
Er kwam geen alternatief wat ik betreur.
Bij mijn volgende bestelling haarproducten ga ik opzoek naar een ander verkooppunt, ik begrijp dat jullie niet altijd de leveringsdata kunnen handhaven maar meer dan 10 dagen later en dan nog niet alle bestelde producten geeft geen vertrouwen.

Anneleen Van Stappen

Goed! De goedkoopste die ik heb kunnen vinden voor topproducten.

Merel Meulmeester

De producten waren snel geleverd maar helaas heb ik 3 verkeerde producten gekregen en zijn sommige producten niet geleverd. Ik heb 3 keer gebeld en een mail gestuurd maar ik heb nog steeds niemand... De producten waren snel geleverd maar helaas heb ik 3 verkeerde producten gekregen en zijn sommige producten niet geleverd. Ik heb 3 keer gebeld en een mail gestuurd maar ik heb nog steeds niemand te pakken gekregen. Ik hoop dat er zo snel mogelijk contact word opgenomen en de juiste producten geleverd kunnen worden.

Sandy

Prima, mooie prijs. Super snelle levering!

Caprice Tol

Heel snel, en heel overzichtelijk

Ledoux Priscillia

Super site

Jeannet Bonné

De prijzen voor de producten die ik heb gekocht zijn goedkoper dan in de winkel.
De producten heb je (mits je besteld voor 23 uur) ook daadwerkelijk de volgende dag in huis.

Ton Wieringa

Gemakkelijk te bestellen - goed overzicht van het assortiment- logistiek goed geregeld- prijs goed

Johanna

Goede prijs kwaliteit & enorm snelle bezorging. Jammer dat 1 product uitverkocht is.

Naomi Callemeyn

Een super fijne website waar alles duidelijk te vinden is. Vandaag besteld is morgen in huis dat vind ik helemaal top!! Ik heb op zondag besteld en had het maandag al in huis. Ook leuke aanbieding... Een super fijne website waar alles duidelijk te vinden is. Vandaag besteld is morgen in huis dat vind ik helemaal top!! Ik heb op zondag besteld en had het maandag al in huis. Ook leuke aanbieding waardoor online shoppen nog leuker word!