HairFair

Fred Zijnstra

Prima club!

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Karin van Hoven

Prima!

Reactie HairFair:

Bedankt voor je positieve ervaringen met hairfair.nl! We werken hard om onze klanten tevreden te houden en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.

Carlo Vande Casteele

Als je op zoek bent naar de goedkoopste site met topmerken ben bek hiet op het juiste adres

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat we je goed van dienst konden zijn en dat je zo tevreden bent met ons.

Alicja Kaniewska

Alles is goed en efficiënt. Aanbevelen

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We doen ons best om onze klanten tevreden te stellen en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.

Renée Verdoodt

Vind steeds wat ik zoek, aan scherpe prijzen. Super snelle levering naar België.
Top!

Reactie HairFair:

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en producten.

Cristina

The worst company

Reactie HairFair:

Thank you for your review of hairfair.nl. We are sorry that you are dissatisfied. We will do our best to resolve the issues you experienced and make sure you have a better experience in the future.

Mevr. Sandra van Rooij

Prijs is prima, vaak zijn er ook nog extra kortingsacties

Nannette Versteeg

Was wel wat prijziger als een ander soortgelijk product alleen is dit product veel fijner om aan te brengen en het blend fantastisch. Het kwastje is ook echt handig om precies aan te brengen. Ook... Was wel wat prijziger als een ander soortgelijk product alleen is dit product veel fijner om aan te brengen en het blend fantastisch. Het kwastje is ook echt handig om precies aan te brengen. Ook fantastisch om een paar lokken wat te highlighten. Ik zal het zeker weer aanschaffen.

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je leuke review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze producten.

Yvon de Jonge

Top producten en goedkope prijzen, ik bestel er al jaren.

Reactie HairFair:

Bedankt voor je mooie review! Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service.

Evelien Veenstra

Goede prijs en kwaliteit van merkprodukten

Reactie HairFair:

Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze haarproducten! Dank je wel voor je aanbeveling.