HairFair

Corine Aantjes

Hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je leuke review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze producten en service.

Mathilda Fatbinan

Goede kwaliteit voor een fijne prijs

Reactie HairFair:

Bedankt voor je mooie review! Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service.

Emilie

Olaplex goedkoper tegenover andere shops

Reactie HairFair:

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over hairfair.nl! Bedankt voor je positieve feedback.

Mevr. Arwen Westra

Het is goedkoper dan bij de kapper en heb er tot nu toe geen problemen mee gehad.

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat we je goed van dienst konden zijn en dat je zo tevreden bent met ons.

Marlies Hoogland

Goede prijs / kwaliteit

Reactie HairFair:

Bedankt voor je positieve ervaringen met hairfair.nl! We werken hard om onze klanten tevreden te houden en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.

Mevr. M.L.

Goede prijs en snelle levering!

Reactie HairFair:

Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent over hairfair.nl! Bedankt voor het delen van je ervaringen.

Lisa Slegtenhorst

Goede kwaliteit de producten zijn snel gekomen.

Kim

Altijd als ik producten nodig hebt verkoopt hairfair het voor de scherpste prijs! Dus tegenwoordig kijk ik direct op deze website of ze het product verkopen dat ik wil hebben.

Reactie HairFair:

Dank je wel voor je leuke review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze producten.

Angela Zandvliet

Goed snelle levering

Reactie HairFair:

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor je positieve feedback.

Marline

Goede kwaliteit

Reactie HairFair:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We doen ons best om onze klanten tevreden te stellen en het is fijn om te horen dat we dat goed doen.