Toos Perdaems

Hairnation is voor mijn precies wat ik nodig had. Heel kundig, zeer professioneel. Voelde ook heel vertrouwd en was gelijk op mijn gemak. Ik ben heel blij met mijn pruik, ik voel me mezelf. Hairnation is voor mijn precies wat ik nodig had. Heel kundig, zeer professioneel. Voelde ook heel vertrouwd en was gelijk op mijn gemak. Ik ben heel blij met mijn pruik, ik voel me mezelf.
Dank je wel, Marleen

Elma vd Bemd

Een tevreden klant is waar het Marleen om gaat. Ik ben super geholpen.

Fleur Woudstra

Ik rij met plezier ruim 40 minuten om bij Hairnation te komen, en dat zegt eigenlijk al genoeg! De persoonlijke aandacht die ik hier krijg, is echt uitzonderlijk. Naast het geweldige knip/kleur werk... Ik rij met plezier ruim 40 minuten om bij Hairnation te komen, en dat zegt eigenlijk al genoeg! De persoonlijke aandacht die ik hier krijg, is echt uitzonderlijk. Naast het geweldige knip/kleur werk krijg ik altijd waardevolle tips mee om mijn haar goed te verzorgen, sinds ik hier naartoe ga is de kwaliteit van mijn haar echt vooruitgegaan! Als je op zoek bent naar een kapster die naar je luistert en precies weet wat jouw haar nodig heeft, dan kan ik Romy absoluut aanraden! Echt een vakvrouw!

Demy Zijlmans

Ik rijd graag een half uur om hier te komen, en het is het waard! Het resultaat is prachtig en de persoonlijke aandacht en het deskundige advies maken het verschil. Mijn haar was erg beschadigd en... Ik rijd graag een half uur om hier te komen, en het is het waard! Het resultaat is prachtig en de persoonlijke aandacht en het deskundige advies maken het verschil. Mijn haar was erg beschadigd en de kleur vervaagd, maar vanaf mijn allereerste afspraak bij Romy heeft ze mijn haar weer helemaal gezond gekregen!

Daarnaast wist ik nooit goed hoe ik mijn haar het beste kon stylen, maar dankzij het advies dat ik hier heb gekregen, heb ik nu veel meer vertrouwen. Ik had mijn eigen stylingtools meegenomen en kreeg duidelijke uitleg hoe ik ze het beste kan gebruiken. Tussendoor kreeg ik ook waardevolle tips, iets wat ik bij geen enkele andere kapper zo uitgebreid heb ervaren. Romy is ook een ontzettend vriendelijke meid, wat het hele bezoek extra gezellig maakt!

Kortom, ik ben superblij met het resultaat en het geweldige advies. Absoluut een aanrader! 💛

Francien

Ik ben geholpen door Marleen, een erg prettige vrouw die meedenkt en niets is haar teveel geeft ook eerlijk haar mening. Ben erg blij dat ik deze salon gevonden heb. Ik zou zeggen ga zo door je bent... Ik ben geholpen door Marleen, een erg prettige vrouw die meedenkt en niets is haar teveel geeft ook eerlijk haar mening. Ben erg blij dat ik deze salon gevonden heb. Ik zou zeggen ga zo door je bent een topper

Nellie Hagenaars

Een hele prettige omgeving met zeer professionele hulp bij het uitzoeken van een pruik. Marleen weet precies waar ze mee bezig is.
Een heel prettig persoon waarbij je je gelijk op je gemak...
Een heel prettig persoon waarbij je je gelijk op je gemak voelt en niets opdringt. Heel prettig

Ineke Kortsmit

Mijn pruik heb ik daar gehaald vanwege haaruitval na de chemo,en wat ben ik liefdevol ontvangen.
Ze kwam het zelf bij mijn thuis afleveren.
Wat een top bedrijf.

Norah

Romy heeft me super goed geholpen. Ze is ontzettend vriendelijk en luistert echt naar wat je wilt (wat naar mijn idee niet bij elke kapper het geval is). Daarna geeft ze goed deskundig advies. Je... Romy heeft me super goed geholpen. Ze is ontzettend vriendelijk en luistert echt naar wat je wilt (wat naar mijn idee niet bij elke kapper het geval is). Daarna geeft ze goed deskundig advies. Je kan echt merken dat dit haar passie is. Ik heb zelf krullen, en ze heeft me heel goed geholpen met de droogte van mijn haar. Echt een topkapster!

Yvonne

Mijn haar was beschadigd door het dragen van synthetische dreads. Op woensdag bij Romy geweest die me heel goed advies gaf. En de volgende dag om 18.30 had ik weer een mooie kop met haar dmv tape... Mijn haar was beschadigd door het dragen van synthetische dreads. Op woensdag bij Romy geweest die me heel goed advies gaf. En de volgende dag om 18.30 had ik weer een mooie kop met haar dmv tape extensions. Echt heel blij mee....😁. Heel professioneel maar bovendien heel aardig en super snelle service. Dikke pluim voor Romy !!!!

Hairnation Oud Gastel

Ze zijn erg klant vriendelijk stellen je op je gemak Ik vond het erg spannend Maar dat werdt snel heel makkelijk