8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt Hakvoort Professional aan!

Kerkplein Abcoude Vastgoed

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

waardeloos

spiropijp dia 250

Bij Broers

Erg tevreden over dit bedrijf, goed personeel die echt met je mee denken en snel schakelen. Fijn contact gehad met Jeroen en Harold!

Hele keuken voor horeca.

Protestantse gemeente Terneuzen

Heel tevreden. Alle vragen worden snel en adequaat behandeld.

Zanussi multicoocker

Dick Kooman

De leveringen zijn altijd correct en volgens afspraak. Verder heeft Hakvoort een goede en snelle service. Het is een bedrijf waarop je kunt vertrouwen.

keukenapparatuur.

Pelgrimskerk Burgh-Haamstede L Landegent

Zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Zeer kundige en aardige monteur. Werkt heel snel secuur. Prettige ervaring. Hakvoort wees zuinig op deze jongeman.

Was middel unit inbouwen in afwasmachine

De Laat

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, na defect apparatuur.

Koelkast

Casino Admiral

Super fijn bedrijf, snel, vriendelijk & goede service!

diversen apparatuur

Hotel American

SterSterSterHalve sterLege ster

Vaatwasser

De Leckernij (voorheen Hattems Kaashuys)

SterSterSterLege sterLege ster

Ik sta er nu dubbel in. Na een eerdere review is er opnieuw contact geweest met het bedrijf. Ze hebben de klacht opgelost en ik heb daar op het bedrijf een goed gesprek gehad. Ik blijf van mening dat bedrijfsgoederen (en zeker een professionele afzuiger) niet onder een carry-in garantie behoren te vallen. Resumé, apparaat omgeruild, contact met het bedrijf in 2é instantie goed, garantievoorwaarden moeten ze naar mijn mening herzien.

Afzuiginstallatie

Ride by the Sea

Prachtige en functionele keuken van Hakvoort voor in ons nieuwe Guesthouse. Een groepsaccommodatie voor max 20 personen, maar ook voor kleinere groepen of B&B. In de voorbereiding zorgvuldig samengesteld door verkoopadviseur Frenk. Aanschaf, plaatsing en ook service is allemaal prima en in een zeer kort tijdsbestek. Zeer tevreden !!!

Tasty Square Amstelveen

Uitstekend

Complete Productiekeuken Horeca

Hegie wonen B.V

Wij Hegie Wonen b.v zijn erg tevreden met de keukens die hakvoort voor onze woningbouw projecten leveren. De keukens zijn duurzaam, onderhoudsarm en hufterproof. De communicatie is zeer goed!

RVS keukens

SV Voorwaarts Twello

Hakvoort Professional heeft onze sportvereniging goed geadviseerd bij het plaatsen van onze nieuwe keuken. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Een prettig traject!

Stadsvilla Sonsbeek

Wij, Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem, zijn heel erg blij met onze Hakvoort-keuken en de prettige samenwerking. Wij zijn goed geadviseerd over de indeling, de routing en de apparatuur keuze. De nieuwe keuken geeft onze chef en zijn team alle ruimte om prettig te werken.

Frank

Dik in orde

Frituur pannen en RVS Werktafel

Hakvoort Professional verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hakvoort Professional heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 22 juli 2020

Hakvoort Professional

Onze sporen als horeca- en grootkeuken specialist hebben we sinds 1965 verdiend. Oprichter Jan ‘de bakker’ Hakvoort had een filosofie: ‘Goede horeca apparatuur moet voor iedereen snel bereikbaar zijn’. Zijn zonen houden deze filosofie nog elke dag springlevend. De 6 vestigingen met technische service door heel Nederland en een webshop met ruim 10.000 producten zijn daarvan het bewijs. Het geheime recept van het familiebedrijf is naast gedrevenheid, vakkennis en passie vooral de flexibiliteit om continu scherp te blijven op de veranderingen in de markt. Met 230 medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de beste professionele keukens van Nederland en ver daarbuiten.

Platinaweg 21

spiropijp dia 250

Bij Broers

Hele keuken voor horeca.

Protestantse gemeente Terneuzen

Heel tevreden. Alle vragen worden snel en adequaat behandeld.

Zanussi multicoocker

Dick Kooman

keukenapparatuur.

Pelgrimskerk Burgh-Haamstede L Landegent

Was middel unit inbouwen in afwasmachine

De Laat

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, na defect apparatuur.

Koelkast

Casino Admiral

Super fijn bedrijf, snel, vriendelijk & goede service!

diversen apparatuur

Hotel American

SterSterSterHalve sterLege ster

Vaatwasser

De Leckernij (voorheen Hattems Kaashuys)

SterSterSterLege sterLege ster

Afzuiginstallatie