Kerkplein Abcoude Vastgoed
- Product of service:
- spiropijp dia 250
88% beveelt Hakvoort Professional aan!
waardeloos
Erg tevreden over dit bedrijf, goed personeel die echt met je mee denken en snel schakelen. Fijn contact gehad met Jeroen en Harold!
Heel tevreden. Alle vragen worden snel en adequaat behandeld.
De leveringen zijn altijd correct en volgens afspraak. Verder heeft Hakvoort een goede en snelle service. Het is een bedrijf waarop je kunt vertrouwen.
Zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Zeer kundige en aardige monteur. Werkt heel snel secuur. Prettige ervaring. Hakvoort wees zuinig op deze jongeman.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, na defect apparatuur.
Super fijn bedrijf, snel, vriendelijk & goede service!
Ik sta er nu dubbel in. Na een eerdere review is er opnieuw contact geweest met het bedrijf. Ze hebben de klacht opgelost en ik heb daar op het bedrijf een goed gesprek gehad. Ik blijf van mening dat bedrijfsgoederen (en zeker een professionele afzuiger) niet onder een carry-in garantie behoren te vallen. Resumé, apparaat omgeruild, contact met het bedrijf in 2é instantie goed, garantievoorwaarden moeten ze naar mijn mening herzien.
Prachtige en functionele keuken van Hakvoort voor in ons nieuwe Guesthouse. Een groepsaccommodatie voor max 20 personen, maar ook voor kleinere groepen of B&B. In de voorbereiding zorgvuldig samengesteld door verkoopadviseur Frenk. Aanschaf, plaatsing en ook service is allemaal prima en in een zeer kort tijdsbestek. Zeer tevreden !!!
Uitstekend
Wij Hegie Wonen b.v zijn erg tevreden met de keukens die hakvoort voor onze woningbouw projecten leveren. De keukens zijn duurzaam, onderhoudsarm en hufterproof. De communicatie is zeer goed!
Hakvoort Professional heeft onze sportvereniging goed geadviseerd bij het plaatsen van onze nieuwe keuken. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Een prettig traject!
Wij, Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem, zijn heel erg blij met onze Hakvoort-keuken en de prettige samenwerking. Wij zijn goed geadviseerd over de indeling, de routing en de apparatuur keuze. De nieuwe keuken geeft onze chef en zijn team alle ruimte om prettig te werken.
Dik in orde
Hakvoort Professional verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hakvoort Professional heeft de volgende resultaten bereikt:
waardeloos
Heel tevreden. Alle vragen worden snel en adequaat behandeld.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, na defect apparatuur.
Super fijn bedrijf, snel, vriendelijk & goede service!
Uitstekend
Dik in orde