hallo,

Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Camping

Eerste keer dat we (een keer) storing op onze glasvezelverbinding hadden, helpdesk zeer goed bereikbaar en zeer hulpzaam.
Diverse malen telefonisch op de hoogte gehouden van de storing welke...
Diverse malen telefonisch op de hoogte gehouden van de storing welke uiteindelijk in de nacht is opgelost. (kabelstoring bij toeleverancier).
Een helpdesk waar de grote providers nog wat van kunnen leren.

Pronidus

Ook voor kleine partijen een duidelijke en passende oplossing.

Duidelijk, snel, transparant.

Reactie hallo,:

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te lezen. We staan altijd voor je klaar. šŸ˜Š

VD Koudetechniek

(Bewerkt)

Zeer ontevreden

Sterke punten hallo,

Werken met een ticket systeem waarin meldingen gemakkelijk opgezocht en opgevolgd kunnen worden

Bast Kwaliteitsbeheer

Arrogantie niet klantgerichte organisatie

Sterke punten hallo,

veel willen verkopen en niet waarmaken wat ze toezeggen. Denken vooral aan eigen portemonnee... ook als ze zelf fouten maken

Reactie hallo,:

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad en dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We nemen je opmerkingen serieus en zullen ze... Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad en dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We nemen je opmerkingen serieus en zullen ze gebruiken om onze dienstverlening verder te verbeteren. Hoewel je geen klant meer bent, staan we altijd open voor een gesprek om eventuele misverstanden te bespreken. Je kunt hiervoor contact met mij opnemen via feedback@hallo.eu.

Luc Verschuren

Max

Levert redelijke kwaliteit internet aan maar communicatie tussen afdelingen gaat veel verloren. Dit maakt het oplossen van problemen erg lastig en traag.

Bruce

Slecht geen levering en ook geen contact te krijgen

Hallo Bruce,
Na ons onderlinge contact is gebleken dat deze recensie niet voor ons bedoeld was. We hopen dat je kwestie inmiddels is opgelost met het juiste bedrijf.

Marco

(Bewerkt)

Vanaf begin levering is er slechte communicatie, wordt er niet gedaan wat er is beloofd. Diverse excuses, maar zelfs het commerciƫle management laat het afweten. Beloven beterschap maar ook hier kom... Vanaf begin levering is er slechte communicatie, wordt er niet gedaan wat er is beloofd. Diverse excuses, maar zelfs het commerciƫle management laat het afweten. Beloven beterschap maar ook hier kom je van een koude kermis thuis.

Sterke punten hallo,

Support probeert je ergens nog wel te helpen, maar commercie is echt.....

Reactie hallo,:

Hallo Marco, naar aanleiding van je review hebben we meerdere keren contact gehad. We hebben gekeken naar wat er beter kon gaan en zijn samen tot een een oplossing gekomen. We willen je bedanken... Hallo Marco, naar aanleiding van je review hebben we meerdere keren contact gehad. We hebben gekeken naar wat er beter kon gaan en zijn samen tot een een oplossing gekomen. We willen je bedanken voor het herzien van je cijfer. Mocht je nog aanvullingen hebben op jouw ervaring dan horen we dit natuurlijk graag!

postmus

Waardeloos

Reactie hallo,:

Hallo. Wat jammer om te horen dat je ervaring bij ons niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We hebben naar aanleiding van je recensie contact met je opgenomen om samen tot een oplossing te komen.... Hallo. Wat jammer om te horen dat je ervaring bij ons niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We hebben naar aanleiding van je recensie contact met je opgenomen om samen tot een oplossing te komen. Daar zijn we inmiddels uitgekomen. Bedankt voor je feedback!

Nicky

Goeie app

Duidelijk

Reactie hallo,:

Bedankt voor je beoordeling Nicky! Fijn om te lezen dat je tevreden bent.

Jasir bv

Problemen met het verzenden en synchroniseren van outlook

snel en kundig

Reactie hallo,:

Bedankt voor je beoordeling en fijn om te lezen dat het probleem met Outlook is verholpen!