hallo,

Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Deggler

Gedegen en goed geregeld bedrijf.Goede support en correcte afwikkeling !

Sterke punten hallo,

Nieuwsbrief wat breder en meer tips.

Castor BV Facilitaire groothandel

Na een 1e contact met hun ontvingen we een heldere offerte. We kregen snel reactie op vragen en de oplevering vond ook nog eerder plaats dan aangegeven. Al met al een prima prestatie, we zijn er... Na een 1e contact met hun ontvingen we een heldere offerte. We kregen snel reactie op vragen en de oplevering vond ook nog eerder plaats dan aangegeven. Al met al een prima prestatie, we zijn er blij mee! ??

Sterke punten hallo,

Snelle reacties via emailDuidelijke offerte

Bij Fieber staan ze altijd voor je klaar!

DOKO Administraties

Uiteindelijk wordt het allemaal wel opgelost maar het kost veel tijd en energie.

Sterke punten hallo,

betere communicatie tussen verkoop en uitvoering.

E2M Technologies

Een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken, altijd goede service en advies, een goed CS team, met extra props to Kenneth, John en Rob.

Sterke punten hallo,

technische kennis, klant vriendelijkheid, snelle service

Stan van Wijk, Bolwijk B.V.

Medewerkers reageren snel, zijn vriendelijk en kijken verder dan alleen maar antwoord geven op de vraag.

nee

BRCIT

Zeer goed! Toestel dat was geleverd deed het niet naar behoren. Medewerker van Fieber heeft zelfs de moeite genomen om dezelfde avond langs te komen om het toestel te vervangen.

Lipperts E.G. - De NatuurApotheek BV

Zeer prettige ervaring.
Zeer prettige ervaring.
We zijn overgestapt naar Tritel omdat we meerdere fysieke locaties van ons bedrijf via 1 telefooncentrale wilden ontvangen, en de moederlocatie had extra lijnen nodig. De overstap is vrijwel geruisloos verlopen, complimenten! Ook zijn we in 1 keer overgestapt op head-sets. Ook daarbij is de nodige extra service verricht, zodat iedere werknemer snel van de nieuwe mogelijkheden gebruik kon maken.

Sterke punten hallo,

Korte lijnen, snelle reactie en het probleem wordt ook opgelost.

Michiel van der Burg

Wij zijn overgestapt met zowel de mobiel als de vaste telefonie naar Tritel voor met name het goede advies de snelle service en de prettige samenwerking.

Sterke punten hallo,

snelle service, eerlijk verhaal en persoonlijke benadering.