hallo,

Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Proteinhairdesign bv

Ik kan u het volgende vertellen wij zijn gebeld door belcentrale met lul verhaal de ze 15% zullen geven op het maand factuur terwijl wij geen eens klant zijn bij hun ze hebben via telefoon een... Ik kan u het volgende vertellen wij zijn gebeld door belcentrale met lul verhaal de ze 15% zullen geven op het maand factuur terwijl wij geen eens klant zijn bij hun ze hebben via telefoon een contract aangesmeerd voor de vast telefoonlijn aan ons. terwijl ik dacht dat het KPN was. Dus Tritel is daar achter gekomen ze hebben gelijk contact opgenomen met ons en het heel verhaal vertelt hoe het in werkelijkheid zit bij belcentrale. geluk konden ze ons verder helpen wat wij moesten doen om van de belcentrale af te komen. ze hebben ons zeer geholpen dat waarderen wij enorm. Wij zijn klant bij Tritel.

Sterke punten hallo,

ze staan altijd voor klaar

Welzijn Stede Broec

We zijn overgestapt naar Tritel voor Sip-Trunking en in de toekomst Hosted Voip.

Altijd meedenken.
Goed bereikbaar.
Weinig storingen in het telefoniesysteem.

installatiebedrijf hessels

(Bewerkt)

De overgang naar Voip telefonie met Tritel ging gemakkelijk en werkte in eerste instantie gewoon goed.
Door onbekende oorzaken liepen de doorschakelingen naar mobiel plots helemaal mis , tot grote ergernis.
We konden wel steeds bij de helpdesk terecht, die weliswaar steeds hun uiterste best deden om alle parameters weer juist in te stellen. Uiteindelijk werken de doorschakelingen naar mobiel en alle vaste toestellen zoals het bij ons moet functioneren.
Wij hebben samen met Tritel alle vertrouwen in een constante goede werking van de Voip telefonie!

helpdesk

Tritac

Erg prettig en effectief

Sterke punten hallo,

Goede snelheid en veel kennis van zaken

Reflecta Automation BV

Positief - goed advies met goede producten.

Sterke punten hallo,

flexibel, doelgericht en met kennis

Hans Bouman / Business to You BV

Goed advies, goede project begeleiding, prima resultaat!

Sterke punten hallo,

Aanspreekpunt, meedenken voor oplossing bedrijvenverzamelgebouw, nette implementatie

Max Wooldrik / APOC Aviation

Prima club! Staan altijd voor ons klaar.

Klantenservice

BuyYourWine.com

Goede communicatie en afspraken! Reageren snel op aanpassingen en/of nieuwe wensen. Erg tevreden met de oplossing, geeft ons flexibiliteit in ons telefoonverkeer.

communicatie
snelheid van reageren
verstand van zaken

Vinings Capital Partners

Sinds ruim een jaar klant. Technisch tevreden, maar vooral ook over advies van betrokken medewerkers, objectief en uitstekend

Sterke punten hallo,

Advies van betrokken medewerkers en specificatie van de factuur

Startup Desk Amsterdam

Via Armand heb ik zeer positieve ervaringen op gebied van mobiele en vaste telefonie.
De lijnen zijn zeer kort wat ik als positief ervaar.

Sterke punten hallo,

Meedenken in vraagstukken en snel met een oplossingen komen.