hallo,

Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Peter-Jan de Jong

Zeer goede klantgerichte service, denkt mee in oplossingen.

Sterke punten hallo,

Ik had een aantal vragen en specifieke wensen t.a.v. de inrichting van onze telefonie, goed en snel opgepakt door de support desk

Marita Visser

Professionele data- en telecomspecialist.Eerlijk, helder en altijd bereikbaar.Sterke punten Verstand van zaken en een eerlijk advies.

Niet van toepassing

We Sell Sales

Goede service!!! Alles aanbieders in de markt aangesproken en Fieber is de beste! Wat is erg goed vindt is dat de verkoopafdeling (telefoon en chat) kennis hebben van het product. En dat is bij... Goede service!!! Alles aanbieders in de markt aangesproken en Fieber is de beste! Wat is erg goed vindt is dat de verkoopafdeling (telefoon en chat) kennis hebben van het product. En dat is bij andere aanbieders veelal heeel ver te zoeken.

Sterke punten hallo,

Zeer goede kennis van zaken (Bedankt Luc)

Betere ondersteuning richting wederverkopers/dealers

Kim Romijnders, KBA Nijmegen

Goed geboden ondersteuning tijdens de migratie.

Happy Compagny

Zeer goed

Sterke punten hallo,

Makkelijke communicatie en korte lijntjes waardoor er snel gehandeld wordt.. Mensen met kennis op de juiste plek..

Suzanne Hogenboom

Zeer tevreden , eindelijk een keer een goede bereikbare lijn en erg voordelig. heb jaren kpn upc / ziggo gehad, hier had ik al vanaf dag een problemen. Bedankt

Sterke punten hallo,

Gewoon goed, iemand had aan de kabels gezeten maar dit werd diezelfde dag nog door Fieber opgelost, zeer klantvriendelijk

Peter Paljama

Zorgen uit handen nemen, meedenken in oplossingen, goed werkende helpdesk, snel handelen accountmanager en altijd bereikbaar, hele fijne organisatie om mee samen te werken.

Geert Bouwhuis

Snel en duidelijk contact. Denken met je mee en dragen oplossingen aan of kijken wat er wèl mogelijk is. Goede support.

IJsterk

Alleen maar positieve ervaringen op gebied van mobiele, vaste telefonie en internetverbindingen.

Sterke punten hallo,

zorgen uit handen nemen, meedenken in oplossingen, goed werkende helpdesk, snel handelen accountmanager en altijd bereikbaar, hele fijne organisatie om mee samen te werken.