hallo,

Zeer goede partij

Snel kunnen schakelen
Komen afspraken ook na

RUIG!

Al vanaf het allereerste moment klant, de groei meegemaakt en ik kan niets anders zeggen dan een perfecte partij.

Sterke punten hallo,

De nette hulp bij support.

gopla

Zie hieronder

dicht bij

Sungevity Netherlands

Tritel have great service and are really quick to help out with any difficulties. Service problems are incredibly rare but when they do happen they are solved quickly. Overall, great experience from... Tritel have great service and are really quick to help out with any difficulties. Service problems are incredibly rare but when they do happen they are solved quickly. Overall, great experience from Tritel.

Sterke punten hallo,

Excellent customer support and great advice. Overall excellent quality of service.

Denise Fechter | Het Betere BoerenBed

Tritel verzorgt al enige tijd onze telefoondiensten met een goede kwaliteit.

Sterke punten hallo,

Tritel denkt met je mee en is zeer flexibel. Wijzigingen zijn geen probleem en worden doorgesproken en doorgevoerd.

Jim

Goed alternatief voor de (standaard) aanbieder van vaste telefonie

Meedenken, actieve houding

Cas Oostvogel / Hi-Fi Klubben Netherlands

Over de jaren is Tritel al onze telecom partner geweest. Door mee te denken met een flexibele oplossing als resultaat kunnen we ons kantoor splitsen over 2 locaties zonder nadelige gevolgen voor... Over de jaren is Tritel al onze telecom partner geweest. Door mee te denken met een flexibele oplossing als resultaat kunnen we ons kantoor splitsen over 2 locaties zonder nadelige gevolgen voor klanten en medewerkers.

Flexibel
Veel mogelijk
Prijs/kwaliteit

Appsolutions

Prima internet en voip

Gerben Kessen / Dynamichands bv

Wij van Dynamichands bv uit Amsterdam maken al jaren gebruik van de diensten van Tritel. Doordat Tritel niet zo groot is als een telecomprovider heb je met een vast accountmanager te maken en een... Wij van Dynamichands bv uit Amsterdam maken al jaren gebruik van de diensten van Tritel. Doordat Tritel niet zo groot is als een telecomprovider heb je met een vast accountmanager te maken en een enkele supportmedewerkster. Eén telefoontje of mailtje is genoeg om ze voor je aan de gang te zetten. Binnen enkele uren hebben ze een oplossing. Als je iets nodig hebt als een nieuwe sim kaart ligt die de volgende dag al op de deurmat. Kortom een erg prettig persoonlijk contact en snel handelen maakt Tritel voor ons een erg prettige partij voor onze telecomvraagstukken.

NF

(Bewerkt)

Sinds 7 jaar klant. Er waren problemen die nu adequaat zijn opgelost.