hallo,

Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Stichting Dierenambulance Midden Nederland

Contact is prima. Op vragen wordt snel en adequaat geantwoord.

Ik heb geen vergelijkingsmogelijkheden

Webfunky

Door meerdere fouten van KPN waren wij genoodzaakt op korte termijn en andere provider te vinden. Na telefonisch contact met Fieber gaven zij aan binnen 48 uur een installateur langs te kunnen laten... Door meerdere fouten van KPN waren wij genoodzaakt op korte termijn en andere provider te vinden. Na telefonisch contact met Fieber gaven zij aan binnen 48 uur een installateur langs te kunnen laten komen. Fieber kwam deze belofte na! Wij kunnen nu eindelijk weer normaal werken en genieten van razendsnel glasvezel.

Nvt.

Fredo Vlaming / Vlaming Groep B.V.

Wij hebben een positieve ervaring met Tritel, van offerte tot portering was alles keurig geregeld volgens afspraak.

Sterke punten hallo,

Duidelijke offerte met een scherpe prijsstelling

Mark Verburg / ConsulVer

Zeer goed, uitstekende service !

Sterke punten hallo,

Een zeer grote servicegerichtheid gezamenlijk met het uitstekend kunnen inschatten van de behoefte van mij als ondernemer !

Peekel Instruments B.V.

Niet slecht.

Pragmatische aanpak.

Bract Financial Care

Als zeer goed

Sterke punten hallo,

goede service en snelle afhandeling

Wakker Dier

De samenwerking is in het gehele traject van kennismaken tot en met implementatie prima verlopen.

Sterke punten hallo,

Professionele werkwijze; goede communicatie en boven alles wordt er snel en efficiënt geschakeld; Een aanrader!

Ben Romonesco, Gasterij De Gouden Leeuw,

De monteur voor de aansluiting te realiseren kwam helaas op een verkeerd moment omdat wij net in de middaglunch onze kassa niet konden gebruiken. Verder bleek later dat mijn E-mail verkeer niet... De monteur voor de aansluiting te realiseren kwam helaas op een verkeerd moment omdat wij net in de middaglunch onze kassa niet konden gebruiken. Verder bleek later dat mijn E-mail verkeer niet werkte. Dit is telefonisch uiteindelijk perfect opgelost.

Sterke punten hallo,

Laat klanten, en zeker zakelijke klanten, duidelijk weten wanneer de monteur komt ?

L.J.A. de Roos / DRS Groep B.V.

Wij zijn bijzonder content met Tritel. De snelle en persoonlijke manier waarop zij ons communicatie probleem hebben opgepakt en opgelost verdiend gewoon 10 punten !

Persoonlijke benadering, meedenkend , oplossingsgericht

eProseed