Frank

Prima ervaring met behulpzame service en snelle levering.

Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?

De afmetingen voor ideale omslagdoek mannen 150x60!

Veel mail contact

Heb je hierboven anders ingevuld?

Omslagdoek voor mijn opgietingen in de sauna

Annemie Lowet

Voor vier personen hamamslippers gekocht in drie verschillende maten. Maat is perfect voor ieder. Wassen op 30 graden gaat ook perfect. Nog geen slijtage. Het stof wordt vooral gewaardeerd omdat het... Voor vier personen hamamslippers gekocht in drie verschillende maten. Maat is perfect voor ieder. Wassen op 30 graden gaat ook perfect. Nog geen slijtage. Het stof wordt vooral gewaardeerd omdat het lekker aanvoelt en ook warm is. Ze zijn al poosje in gebruik en mijn dochter wil nu een paar voor in haar studentenonderkomen. Dus die ga ik zodadelijk bestellen.
Zeer tevreden dus!

Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?

geen verbeterpunt. Goed genoeg!

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Eigenlijk verliep alles vlotjes.

Heb je hierboven anders ingevuld?

bedoeld om in badkamer te gebruiken voor wintermaanden omdat vloerverwarming stuk is. De jongeren lopen er het hele huis mee door omdat de slippers lekker warm zijn.

Reactie Hamamdoeken.com:

Dank je wel voor je enthousiaste vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat de saunaslippers, of hamamslippers zoals jullie ze noemen ;-) zo goed bevallen. Leuk om te horen dat je er nog een... Dank je wel voor je enthousiaste vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat de saunaslippers, of hamamslippers zoals jullie ze noemen ;-) zo goed bevallen. Leuk om te horen dat je er nog een paar gaat bestellen. Nog heel veel plezier ervan en graag nog eens tot ziens!

Maarten

Hoog kwalitatieve producten. Een perfecte service!

Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?

Vooral zo op deze manier doorgaan.

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Service en vriendelijkheid van de medewerker.

Reactie Hamamdoeken.com:

Bedankt voor je prachtige beoordeling en fijne complimenten. Wat mooi om te horen dat onze service en vriendelijkheid zo in de smaak vallen. We vinden het erg leuk dat je onze producten als cadeau... Bedankt voor je prachtige beoordeling en fijne complimenten. Wat mooi om te horen dat onze service en vriendelijkheid zo in de smaak vallen. We vinden het erg leuk dat je onze producten als cadeau hebt gekozen, en hopen dat deze goed in de smaak vallen. Heel graag nog eens tot ziens!

Stijn Jansen

Zeer vriendelijk, proactief en op tijd!

Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?

Het zoeken tussen de kleuren van 1 model is wat onhandig.

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

De tussentijdse vraag die werd gesteld omtrent onze keuze van kleur.

Heb je hierboven anders ingevuld?

Zowel kado als eigen gebruik

Reactie Hamamdoeken.com:

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je onze proactieve en vriendelijke aanpak waardeert. We begrijpen dat het zoeken naar de juiste kleur wat lastig kan zijn. Heb je misschien een... Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je onze proactieve en vriendelijke aanpak waardeert. We begrijpen dat het zoeken naar de juiste kleur wat lastig kan zijn. Heb je misschien een concrete tip hoe we dit kunnen verbeteren? Zo kunnen we de webshop nog gebruiksvriendelijker maken.

Kiek

Bijzonder goede service.

Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?

Misschien meer duidelijkheid over de maat van de hamamdoeken

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Per ongeluk bestelde ik een te kleine hamamdoek. Ik kreeg een mail om mij daarop attent te maken. Heel fijn.

geem

Beste Kiek,
Beste Kiek,
Bedankt voor je geweldige beoordeling en je feedback! We proberen inderdaad alle informatie zo duidelijk mogelijk in de producttekst en specificaties te vermelden, en sturen de mail als extra, laatste check om teleurstellingen te voorkomen. Als je een tip hebt hoe we de maten van de hamamdoeken nog duidelijker kunnen communiceren, horen we dat graag. Zo kunnen we onze webshop blijven verbeteren. Graag nog eens tot ziens!

Asha

Enorm klantvriendelijk en goede service

Niets

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

De proactieve houding en de service

Reactie Hamamdoeken.com:

Bedankt voor je fantastische beoordeling van onze hamamdoek en je mooie complimenten over onze klantvriendelijkheid en service. Wat fijn dat je onze proactieve houding waardeert en dat de hamamdoek... Bedankt voor je fantastische beoordeling van onze hamamdoek en je mooie complimenten over onze klantvriendelijkheid en service. Wat fijn dat je onze proactieve houding waardeert en dat de hamamdoek als cadeau zo goed in de smaak valt. We hopen je snel weer in onze webshop te zien!

François

Prima badjas gekocht en handige tips ontvangen voor het was en eerste gebruik.

Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?

Voor badjassen: Een maattabel waarin op basis van lengte en gewicht (m/v) wordt aangegeven welke maat waarschijnlijk het meest geschikt is. Ikzelf twijfelde of M groot genoeg is (Man, 184 cm, 74... Voor badjassen: Een maattabel waarin op basis van lengte en gewicht (m/v) wordt aangegeven welke maat waarschijnlijk het meest geschikt is. Ikzelf twijfelde of M groot genoeg is (Man, 184 cm, 74 kg). Gelukkig was de maat oké.

Ruim aanbod

Luie programmeur?

Reactie Hamamdoeken.com:

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn dat je tevreden bent met je badjas, en goed te horen dat de tips voor wassen en gebruik nuttig waren. Dank ook voor je waardevolle suggestie om... Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn dat je tevreden bent met je badjas, en goed te horen dat de tips voor wassen en gebruik nuttig waren. Dank ook voor je waardevolle suggestie om een maattabel toe te voegen o.b.v. lengte en gewicht; we gaan zeker onderzoeken of we hiermee aan de slag kunnen. We hopen dat je met een gerust hart kunt genieten van je aankoop, zowel thuis als op vakantie. Graag nog eens tot ziens!

ternest

Correct

ok

juiste info

nee

Reactie Hamamdoeken.com:

Bedankt voor je bestelling én fijn om te horen dat het bestelproces en de communicatie hieromtrent prettig is verlopen. Heel veel plezier van je aankoop en graag nog eens tot ziens.
Hartelijke...

M.J.

Prima service

Niets

Openheid van zaken

Reactie Hamamdoeken.com:

Dank je wel voor je vijfsterren beoordeling en mooie compliment. Daar doen we het voor! Heel veel plezier van de hammamdoek XL en graag nog eens tot ziens!
Grietje van...

P. Moors

Geen mening

Persoonlijk

Reactie Hamamdoeken.com:

Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat je onze service als persoonlijk hebt ervaren. Dat is ons streven, dus leuk om terug te krijgen dat je dit ook als zodanig hebt ervaren.... Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat je onze service als persoonlijk hebt ervaren. Dat is ons streven, dus leuk om terug te krijgen dat je dit ook als zodanig hebt ervaren. Mocht je nog tips hebben waarmee we een volgende keer 5 sterren zouden kunnen verdienen, dan horen we het graag. Graag nog eens tot ziens!