Hoe tevreden bent u over het resultaat?
Zou u dit bedrijf aanbevelen?

Ben Pauwels/Soudal

Zeer fijne samenwerking. Professioneel team dat met passie werkt.

Bianca Van den Zegel/Casa International NV

SterSterSterLege sterLege ster

Zijn op de afspraak.

Heeft u nog verbeterpunten of tips?
We hebben de indruk dat de techniekers wel heel veel pauze nemen. Ik heb regelmatig de opmerking gekregen, nu zitten ze daar weer. Dat het aantal dagen dat ze hier zijn, wel lang is. Als ze op de kantoren bezig zijn, zouden ze er meer moeten opletten dat hun ladder niet in 't midden van de gang laten staan, zodat mensen nog veilig kunnen passeren. Bij het einde van de werken, heeft men mij geïnformeerd over de stand van zaken en foto's laten zien van voor en na. Dat is zeker ok.

LayerWise NV 3D Systems

Werken professioneel

Heeft u nog verbeterpunten of tips?
Werken werden goed uitgevoerd volgens vooropgestelde planning.

Maxime Vanginderhuysen

Zeer tevreden met de samenwerking met Hamster Cleaning. Betrouwbaar en professioneel!

Geen.

Hamster Cleaning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hamster Cleaning heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 12 maart 2024

Hamster Cleaning

Wat je doet maakt een verschil. Het verschil dat wij willen maken als onze bijdrage aan de klimaatuitdaging is de focus op ventilatiehygiëne. "Schoon van binnenuit" en goed onderhouden systemen verminderen de CO2-voetafdruk van gebouwen.

Nieuwpoortlaan 15B/3

3600 Genk

Hoe tevreden bent u over het resultaat?
Zou u dit bedrijf aanbevelen?

Ben Pauwels/Soudal

Zeer fijne samenwerking. Professioneel team dat met passie werkt.

Bianca Van den Zegel/Casa International NV

SterSterSterLege sterLege ster

Zijn op de afspraak.

LayerWise NV 3D Systems

Werken professioneel

Heeft u nog verbeterpunten of tips?
Werken werden goed uitgevoerd volgens vooropgestelde planning.

Maxime Vanginderhuysen

Geen.