9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Helaas was de eerste levering met een onvolledige tekst. De klantenservice reageerde direct en heeft gelijk gezorgd voor een nieuwe handdoek. Dag erna in de brievenbus! Goede service:)

Sterke punten en/of tips

Fijne klantenservice! Snelle reactie en denken vriendelijk mee.

S. Handels

Leuke website. Goede levering zonder problemen.

Sterke punten en/of tips

Tip voor handdoek.nl: zorg dat dezelfde kleurlijn in de verschillende handdoekformaten ook echt dezelfde is. Ik bestelde drie verschillende handdoekformaten in de kleur taupe en ze waren alledrie... Tip voor handdoek.nl: zorg dat dezelfde kleurlijn in de verschillende handdoekformaten ook echt dezelfde is. Ik bestelde drie verschillende handdoekformaten in de kleur taupe en ze waren alledrie anders. Niet leuk nu het als set bedoeld was. Dat het velours badlaken niet hetzelfde is als een badstof handdoek is begrijpelijk, maar de taupekleur van dit velours laken is veel rozer dan het taupe waarin ik een borduring liet maken op dit badlaken. Het beoogde ton-sur-ton-effect is niet zo mooi geworden als ik had verwacht.
De twee bestelde badstof handdoeken (1 x handdoek, 1 x douchelaken), allebei in de kleur taupe, hebben allebei een andere kleur bies. De een veel donkerder dan de ander. De lichtroze borduring is hier wel heel mooi bij, maar die twee verschillende biezen zijn dus wel erg jammer.
Beetje dun zijn de badstof handdoeken eigenlijk ook wel, zeker voor deze prijs.

Gert-Jan Hartog

Goed product makkelijk bestellen snelle levering

Zeer snel en het ziet er goed uit

Sterke punten en/of tips

Zeer snelle levering en gemakkelijk te bestellen

Pascale schuit

Prima kwaliteit handdoek, mooi geborduurd. Heel snel geleverd!

Zeer mooi afgewerkte handdoeken, enorm snel geleverd in mooi verzorgde verpakking. Hopelijk gaan ze lang mee!

Sterke punten en/of tips

Mooi ontwerp, snel geleverd.

Prachtig mooie kwaliteit handdoek.
Mooie opdruk ( netjes uitgevoerd)
Snelle levering.

Siebo_leeuwerik@hotmail.com

Snel, mooie kwaliteit handdoek en leuke presentjes!! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie bestel!

Sterke punten en/of tips

Snel en goed! Sorry, ik heb exht niets toe te voegen... Ga zo door!

Angelique

Superservice en kwaliteit!

Sterke punten en/of tips

De post lag achter met bezorgen. Maar Ondanks dat handdoek.nl hier weinig aan kan doen, gaf Sandra mij het gevoel dat ze er boven op zat om er voor te zorgen dat het pakket voor 5 dec binnen zou... De post lag achter met bezorgen. Maar Ondanks dat handdoek.nl hier weinig aan kan doen, gaf Sandra mij het gevoel dat ze er boven op zat om er voor te zorgen dat het pakket voor 5 dec binnen zou zijn.

Ank Hilgeman

Een ruime keuze. Moderne kleuren. Eigenlijk houd ik helemaal niet van winkelen via een website, dus ik zou het ook niemand aanraden. Dit was meer de wens van degene voor wie ik het kocht en het... Een ruime keuze. Moderne kleuren. Eigenlijk houd ik helemaal niet van winkelen via een website, dus ik zou het ook niemand aanraden. Dit was meer de wens van degene voor wie ik het kocht en het werkte gelukkig.

Sterke punten en/of tips

De mogelijkheid om het product te laten voorzien van een naam of persoonlijke boodschap vind ik erg leuk.