De kundigheid en vriendelijk Goede uitleg
De rust en vriendelijkheid.
Er wordt goed geluisterd naar wat je verteld over je beperking/klacht/kwetsuur. Er wordt goed uitgelegd wat je kan helpen/hoe zij kan helpen en wat het verwachtingspatroon is.
Klachten worden serieus genomen.
Ze was vriendelijk, duidelijk, deskundig en het voelde gewoon goed
Deskundigheid, betrouwbaarheid!
De behandelende fysiotherapeut was naar mij toe heel erg duidelijk over de behandeling en de behaalde resultaten. Kortom een heel fijn persoon
Zeer kundig en heb het als heel prettig ervaren ,i van hattum is een vriendelijk persoon ,kan niet beter
Ze was vriendelijk en ik voelde me serieus genomen
Was zeer tevreden en goede advies
Deskundigheid
Ik vind dat ze goed aanvoelt wat er nodig is en ik heb er baat bij. Ze maakt mijn hand en schouder los waardoor ik er iets minder last van heb
kundig en niet zachtzinnig
Duidelijke uitleg, hartelijke vrouw. Goed geholpen. Klachten zijn niet weg, maar wel verminderd
Ze weten waar ze het over hebben en zorgen voor resultaat
Handencentrum de Langstraat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Handencentrum de Langstraat heeft de volgende resultaten bereikt:
Handencentrum de Langstraat
Tinie de Munnikstr. 29
5151 VW Drunen
De kundigheid en vriendelijk Goede uitleg
De rust en vriendelijkheid.
Klachten worden serieus genomen.
Ze was vriendelijk, duidelijk, deskundig en het voelde gewoon goed
Deskundigheid, betrouwbaarheid!