Zij neemt de cliënt serieus en doet gaar werk vakkundig
Miriam Mouthaan
De vriendelijkheid en goede zorg
Duidelijk en kundig.
Alles was prettig , zorgzaam en deskundig !
Ze luistere goed wat ik voor klachten ik had . En die nam serieus.
Een zeer ruime kennis van haar werk Super vriendelijk en straalt vertrouwen uit En weet de patiënt op zijn gemak te stellen.
Neemt de klachten serieus, neemt genoeg tijd en is kundig
Indien iemand een vergelijkbare klacht heeft dan zou ik hem of haar doorsturen naar deze specialistische behandelaar.
Het voelt als een samenwerking, ik werd serieusgenomen en er werd gelijk een duidelijke diagnose en behandelplan opgesteld. Er werd ter plekke een Brace aangemeten waardoor ik al gelijk geholpen...Het voelt als een samenwerking, ik werd serieusgenomen en er werd gelijk een duidelijke diagnose en behandelplan opgesteld. Er werd ter plekke een Brace aangemeten waardoor ik al gelijk geholpen was. Ondanks het uiteindelijk niet 'genoeg' was en ik doorverwezen werd naar de plastisch chirurg, ben ik erg tevreden over de behandeling.
Als vrienden of familie zoekende zijn naar hulp bij klachten aan hun handen (spieren/pezen ed.).