Het medeleven en door mij te blijven behandelen omdat ik er denk baat bij te hebben terwijl zij,verschillende gehad dus,voelden dat er weinig verbetering in zat.En mij geadviseerd een afspraak te maken met mijn specialist terwijl ik daar zelf eigenlijk niet aan wilde.Daar heb ik nu een datum voor

Ik wist niet dat handtherapie bestaat en dat je daar goede resultaten mee kunt bereiken

Mariëlle

Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Marscha en ook serieus genomen, iets wat ik miste bij mijn huisarts. Er werden hulpmiddelen ingeschakeld. Toch gingen mijn klachten niet helemaal weg, ze raadde mij aan om mijn bloed te laten prikken, ik ben niet zo van de doktoren en toen ik doorverwezen werd naar de reumatoloog heeft zij mij die "schop" gegeven om actie te ondernemen, want ikzelf stelde het maar uit. Uiteindelijk bleek ik reuma te hebben. Dus Marscha bedankt voor die schop die ik nodig had. En voor je fijne behandelingen, ik zal jou zeker bij iedereen aanbevelen.

Hun kundigheid, is super goed.

C.L. Krijgh

De behandeling en persoonlijk contact waren goed .

Super aardig

Deskundige en geduldige fysiotherapeut

Kundigheid

Christiaan Den Dekker

Bijzonder prettig persoon. Neemt de tijd en heeft interesse voor de cliënt. Zeer kundig en breed georiënteerd.

Heel kundig fijn mens

Deskundig. Duidelijke uitleg.

M Zeamari

Therapeut vraagt en luistert naar de klachten. Vervolgens wordt er onderzoek gedaan naar eventuele oorzaken en dan pas word de klacht behandeld. Na elke behandeling ben ik ook zeker zonder klachten weer naar huis gegaan. Kortom ben zeer tevreden en heb het ook niet beter kunnen hebben.

Ze heeft verstand van hetgeen wat ze doet en handelt daar naar

Ik word serieus genomen. Krijg practische adviezen. Altijd een luisterend oor.

Mieke Klerks Bouwens

Zeer professioneel en mens gerichte behandeling,heel prettig.

Handencentrum de Langstraat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Handencentrum de Langstraat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Handencentrum de Langstraat

Het Handencentrum is een praktijk waar u terecht kunt als u pijn of klachten heeft die u voelt in armen, handen en of vingers. Handtherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie. Ons team bestaat uit gecertificeerde hand- en ergotherapeuten, nauw samenwerkend met huisartsen en specialisten.

Tinie de Munnikstr. 29

5151 VW Drunen

Mariëlle

Hun kundigheid, is super goed.

C.L. Krijgh

De behandeling en persoonlijk contact waren goed .

Super aardig

Deskundige en geduldige fysiotherapeut

Kundigheid

Christiaan Den Dekker

Heel kundig fijn mens

Deskundig. Duidelijke uitleg.

M Zeamari

Ze heeft verstand van hetgeen wat ze doet en handelt daar naar

Ik word serieus genomen. Krijg practische adviezen. Altijd een luisterend oor.

Mieke Klerks Bouwens

Zeer professioneel en mens gerichte behandeling,heel prettig.

Handencentrum de Langstraat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10